Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2016 - Anul XXI, nr. 244 (6357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiuni preventive

Balurile bobocilor, monitorizate de poliţiști, inclusiv în ţinută civilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiștii au un plan de măsuri de prevenire a oricărui gen de incidente la balurile bobocilor, evenimente care adună în această perioadă mulţi tineri, elevi, în săli de spectacole, dar și ulterior, în cluburi. Acţiunea poliţiei a debutat încă de la finele săptămânii trecute, când în mai multe municipii din judeţul Suceava s-au organizat primele baluri ale bobocilor.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Judeţean Suceava a fost iniţiat un Plan de Măsuri, pentru monitorizarea manifestărilor şi creşterea gradului de siguranţă a elevilor participanţi. Acţiunile includ inclusiv activităţi de monitorizare cu poliţiști în civil.

Comisarul Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalităţii din cadrul poliţiei judeţene, a declarat:

„Au fost realizate situaţii centralizatoare privind toate unităţile de învăţământ liceal de la nivelul judeţului Suceava care organizează astfel de activităţi, cu precizarea datei calendaristice şi a locaţiei de desfăşurare, dar şi a responsabilului de activitate din cadrul şcolii şi a datelor de contact. De asemenea, au fost demarate acţiuni de verificare şi monitorizare a modalităţii de asigurare cu pază şi sisteme de securitate, pentru fiecare manifestare organizată”.

El a declarat că la nivel de judeţ peste 200 de poliţişti vor monitoriza locaţiile în care se vor organiza petreceri în continuarea balurilor bobocilor. Poliţiștii vor avea mai multe obiective.

„În zonele respective vor fi efectuate controale la unităţile de alimentaţie publică pentru respectarea legislaţiei privind vânzarea de alcool şi tutun către minori. De asemenea, poliţişti în ţinută civilă vor veghea ca distracţia tinerilor să nu depăşească limitele legii şi să se manifeste în cadru civilizat. Totodată, echipaje de poliţie vor supraveghea perimetrul acestor locaţii astfel încât tinerii să se poată distra şi simţi în siguranţă”, a declarat comisarul Epureanu.

La balurile organizate la finele săptămânii trecute nu s-au înregistrat nici un fel de evenimente negative. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balurile bobocilor, monitorizate de poliţiști, inclusiv în ţinută civilă.
 Vizualizări articol: 2995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Balurile bobocilor, monitorizate de poliţiști, inclusiv în ţinută civilă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei