Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2016 - Anul XXI, nr. 243 (6356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

La Shopping City Suceava

Gașca Zurli a adus distracția și voia bună, chiar și pe vreme rea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vremea mai capricioasă chiar decât Baba Cloanța nu a reușit să-i țină departe pe cei mici, dar și pe cei mari, de spectacolul celei mai îndrăgite trupe de teatru privat pentru copii, Gașca Zurli, care a revenit la Shopping City Suceava, cu spectacolul educativ „Întâmplări din lumea poveştilor”.

Având experiența concertelor anterioare, din motive de siguranță, organizatorii au preferat să mențină spectacolul în parcare, unde există suficient spațiu pentru un număr mare de spectatori, așa cum se adună de fiecare dată acolo unde sunt prezente personajele Zurli.

Ca prin minune, de cum au urcat pe scenă cei din Gașca Zurli, parcarea Shopping City Suceava s-a umplut de oameni, de la copii de câțiva anișori, la oameni în vârstă, care au stat să urmărească spectacolul, chiar de nu erau veniți cu nepoții.

Cântecelele vesele, antrenante, dar și mulțimea de zâmbete stârnite, au reușit să alunge ploaia, care a făcut o pauză, lăsându-i pe cei prezenți să se bucure de spectacolul personajelor Zurli. Acestea au venit la Suceava cu un show educativ, cu numeroase cântece noi, antrenante, multă veselie şi mesaje educative pe care copiii, dar și părinții le reţin cu uşurinţă şi chiar cu plăcere, după cum au demonstrat acolo, cântând odată cu cei de pe scenă.

Fetiţa Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, a învăţat împreună cu cei mici două lecţii importante: lecţia prieteniei şi lecţia promisiunilor respectate.

Pe lângă Fetiţa Zurli, copiii și părințiii au avut ocazia să se întâlnească cu îndrăgitele personaje Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună a  spectacolului organizat în parcarea centrului comercial, acesta a fost transmis live şi pe un ecran LED de mari dimensiuni, amplasat pe scenă, aşa încât cei prezenţi să se poată bucura de frumuseţea tuturor momentelor din timpul evenimentului. Toți cei prezenți au fost filmați și din aer, de o dronă profesională, către care au fluturat cu toții mâinile, în semn de salut.

La finalul spectacolului de o oră, copii și părinții au fost invitați în interiorul galeriei comerciale, pentru o sesiune de autografe din partea personajelor Zurli, atât de mulți răspunzând invitației, încât holurile Shopping City Suceava au devenit brusc neîncăpătoare.

Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva, alungând chiar și ploaia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gașca Zurli a adus distracția și voia bună, chiar și pe vreme rea.
 Vizualizări articol: 2713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gașca Zurli a adus distracția și voia bună, chiar și pe vreme rea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei