Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 sep 2016 - Anul XXI, nr. 224 (6337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără permis de conducere

A furat maşina fostei concubine şi s-a urcat băut la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii Secţiei Rurale Dărmăneşti au fost sesizaţi de o femeie din comuna Todireşti despre faptul că fostul ei concubin i-a furat autoturismul din curte şi îl conducea băut pe drumurile din comună. În urma unei acţiuni de identificare, poliţiştii au oprit un autoturism marca VW, la volan fiind Iulian J., de 46 de ani, care se deplasa prin oraşul Cajvana, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările ulterioare au arătat că, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.30, bărbatul de 46 de ani, din oraşul Cajvana, a sărit gardul în curtea fostei sale concubine din comuna Todireşti, de unde a luat autoturismul VW, pornind cu el pe DC 43H, spre oraşul Cajvana. Un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea sa şi a reuşit să-l oprească pe bărbat pe o stradă din Cajvana. La verificarea cu aparatul etilotest rezultatul alcoolemiei a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea  infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A furat maşina fostei concubine şi s-a urcat băut la volan.
 Vizualizări articol: 2994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A furat maşina fostei concubine şi s-a urcat băut la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de vinete cu iaurt şi susan Este o versiune mai uşoară şi mai fină a clasicei noastre salate de vinete. Spre deosebire de varianta obişnuită, aceasta, folosită mai ales prin Dobrogea, este de inspiraţie turcească şi nu foloseşte decât foarte puţin ulei, fără a pierde din... Citeşte