Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2016 - Anul XXI, nr. 222 (6335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program de iarnă

Wizz Air modifică orarul curselor operate din Suceava către Milano şi Londra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air va modifica orarul de zbor al curselor internaţionale operate de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava către Milano şi Londra. Modificarea orarului se va aplica odată cu începerea programului de iarnă, de pe 1 noiembrie 2016 şi până pe 1 aprilie 2016. Aşa cum anunţa încă de pe data de 20 septembrie a.c., compania Wizz Air va reduce de la patru la trei numărul zborurilor Suceava – Londra şi retur. De la 1 noiembrie a.c., cursele aeriene pe această rută vor fi operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, în loc de luni, miercuri, vineri şi duminică, conform programului de zbor actual. Conform noului orar de zbor pentru programul de iarnă, zborul din Londra va pleca la 15:45 şi va ateriza la Suceava la 20:45. Avioanele vor decola de la Suceava la ora  21:15 şi vor ateriza la Londra (Luton) la ora 22:30. Cursele din ziua de sâmbătă, 31 decembrie 2016, sunt anulate. În momentul de faţă, cursele de la Londra aterizează la Suceava la ora 18:50 şi decolează către aeroportul Luton la ora 19:20.

Programul de iarnă al companiei Wizz Air nu va aduce reducerea numărului de curse aeriene pe ruta Suceava – Milano şi retur, însă va fi modificat orarul de zbor. Wizz Air va continua să aibă două curse săptămânale Suceava – Milano şi retur în zilele de miercuri şi duminică. Începând cu data de 1 noiembrie a.c., aceste zboruri vor pleca de pe aeroportul Bergamo – Milano la ora 9:50 şi vor ateriza la Suceava la 13:05. Zborul retur va decola de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 13:35 şi va ateriza la Milano la ora 14:55. În prezent, zborurile de la Milano aterizează la Suceava la ora 12:40 şi decolează spre Milano la ora 13:10. Cursa Suceava – Milano şi retur din ziua de duminică 1 ianuarie 2017 este anulată.

De precizat că până în momentul de faţă, compania Tarom nu a anunţat modificări în frecvenţa de operare, păstrând astfel şapte curse săptămânale pe ruta Suceava – Bucureşti, şi retur. Cursele spre Suceava decolează de la Bucureşti la ora 21:20 şi aterizează pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 22:30. Returul este cu decolare la ora 5:55 de la Suceava şi aterizare la Bucureşti la ora 7:10.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air modifică orarul curselor operate din Suceava către Milano şi Londra.
 Vizualizări articol: 9786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Wizz Air modifică orarul curselor operate din Suceava către Milano şi Londra5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei