Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 sep 2016 - Anul XXI, nr. 220 (6333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clipe de coşmar

Fată de 12 ani, înhăţată din drum de trei tineri care au dezbrăcat-o, au încercat să o violeze şi au tâlhărit-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fată în vârstă de doar 12 ani din satul Poiana, comuna Zvoriştea, a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost acostată de trei indivizi care voiau să o violeze. Fata a fost înhăţată la propriu de pe drum şi trasă într-un loc izolat, unde unul dintre indivizi i-a dat pantalonii jos. S-ar fi ajuns foarte probabil la viol, însă norocul fetei a fost că un martor a intervenit şi a salvat-o. Autorii i-au luat fetei telefonul mobil şi pantalonii, în care avea o sumă modică.

Poliţiştii şi procurorii i-au pus sub acuzare pe inculpaţi pentru infracţiunile de tâlhărie calificată şi tentativă de viol, iar doi dintre ei au ajuns în arestul poliţiei judeţene.

 

Au ieşit din club cu mintea înfierbântată şi au tăbărât pe fată 

Fapta s-a petrecut în noaptea de 17 spre 18 septembrie, la câteva sute de metri de clubul din satul Poiana, comuna Zvoriştea. Din cercetări rezultă că trei localnici, unul de 37 de ani, unul de 22 de ani şi unul de 15 ani, care au petrecut în club, au ieşit la un moment dat afară şi au pus ochii pe o fată în vârstă de 12 ani, care se deplasa pe drumul comunal.

Din ancheta coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava rezultă că unul dintre inculpaţi a acostat-o pe fată şi, prin violenţă, a tras-o în pădurea de la marginea drumului. Din fericire, actul sexual iminent nu s-a consumat, datorită intervenţiei unui trecător. Strigătele acestuia au fost suficiente pentru ca cei trei să fugă. Autorii au apucat însă de-i dea jos fetei pantalonii, în care se afla suma de 15 lei. De asemenea, fata a fost deposedată şi de telefonul mobil. Expertiza medico-legală a indicat că fata a suferit leziuni care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale.

 

Mandate de arestare pe numele a doi dintre inculpaţi

După ce au adunat probatoriu, poliţiştii şi procurorii i-au pus sub acuzare pe cei trei pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă de viol. Duminică, cei doi tineri majori, Petrică Bărboşelu, în vârstă de 37 de ani şi Ionel Aolăriţei, de 22 de ani, ambii din Zvoriştea, au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava i-a înaintat pe cei doi la Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a ambilor pe o perioadă de 30 de zile, pentru cele două infracţiuni amintite mai sus.

În ceea ce-l priveşte pe minorul în vârstă de 15 ani, având în vedere vârsta, s-a dispus ca acesta să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă are discernământ. Dacă se va stabili că acesta are discernământ, şi el va fi pus sub acuzare pentru infracţiunile de tâlhărie calificată şi tentativă de viol. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fată de 12 ani, înhăţată din drum de trei tineri care au dezbrăcat-o, au încercat să o violeze şi au tâlhărit-o.
 Vizualizări articol: 11180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Fată de 12 ani, înhăţată din drum de trei tineri care au dezbrăcat-o, au încercat să o violeze şi au tâlhărit-o5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parintii sant vinovati trimis de
(20 sep 2016, 12:29:55
odata cu aceste animale trebuie trasi la raspundere si parintii fetei .ce cauta un copil de 12 ani la acea ora si in acel loc .
1.1  RE: Parintii sant vinovati trimis de
(20 sep 2016, 16:10:06
Oare ce cauta, biata de ea?!devil
2.   Abuzul sexual asupra copiilor lasa traume grele! trimis de
(20 sep 2016, 14:57:09
Abuzul sexual asupra copiilor în care un adult sau un adolescent mai în vârstă abuzează un copil în scopul obținerii unei stimulări de natură sexuală este pedepsit. Acest tip de abuz face parte din categoria mai largă a abuzurilor sexuale. Formele de abuz sexual asupra copiilor includ pretinderea sau obligarea unui copil să se implice în activități sexuale indiferent de rezultatul acestora.
Abuzul sexual asupra copiilor poate avea ca rezultat traume atât pe termen scurt cât și pe termen lung, incluzând psihopatologia în viața adultă . Efectele psihologice, emoționale, fizice și sociale includ depresia, stresul post-traumatic, anxietatea, tulburările de nutriție, stima scăzută de sine, tulburările dissociative; nevrozele, durerile cronice.
Comportament sexualizat: probleme școlare; și probleme de comportament care pot să includă abuzul de substanțe dăunătoare, comportament distructiv,criminalitate în viața adultă și tentative de suicid.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei