Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 sep 2016 - Anul XXI, nr. 219 (6332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Tânăr condamnat definitiv la închisoare, săltat de poliţişti şi băgat după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost săltat vineri de poliţişti şi introdus în arestul IPJ Suceava, după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 4 luni de închisoare. El a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, în urma unei agresiuni petrecute în data de 13 septembrie 2015.

La acea dată, Cătălin Alexandru Boicu, în vârstă de 19 ani, împreună cu fratele său, Sorin Gabriel Boicu, de 20 de ani, ambii din satul Racova, comuna Udeşti, se aflau la un magazin mixt din localitate, unde jucau cărţi şi beau bere. La un moment dat, în zonă şi-a făcut apariţia Dragoş P., un localnic în vârstă de 54 de ani, care avea în mână un par şi le-a reproşat celor doi fraţi că l-au ameninţat pe un nepot de al său. Din anchetă rezultă că Sorin Gabriel Boicu a smuls din mâna bărbatului bâta din lemn, moment în care bărbatul de 54 de ani a luat-o la fugă pe un drum lăturalnic. Cei doi l-au ajuns din urmă şi l-au atacat sălbatic pe bărbat, procurorii care au instrumentat cazul descriind modul în care a avut loc agresiunea: „Primul care l-a ajuns pe bărbat a fost inculpatul Boicu Sorin Gabriel, care i-a aplicat acestuia două lovituri cu bâta din lemn la nivelul ambilor genunchi. Urmare a loviturilor primite, victima s-a prăbuşit la sol, însă, în timp ce încerca să se ridice, a fost ajunsă din urmă de celălalt inculpat, Cătălin Alexandru. Acesta, folosindu-se de un cuţit pe care îl avea asupra sa, i-a aplicat victimei o primă lovitură în zona abdomenului, cu acel obiect. A doua lovitură a vizat zona lombară şi a fost efectuată în timp ce partea vătămată încerca să se ridice, să îşi asigure scăparea”

Din expertiza medico-legală întocmită de Serviciul de Medicină Legală Suceava a rezultat că victima a suferit un traumatism abdominal cu plagă înjunghiată mezogastrică penetrantă, plagă înjunghiată lombar inferioară dreapta, contuzie genunchi bilateral, leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr total de 28-30 de zile de îngrijiri medicale. Conform medicilor legişti, intervenţia operatorie a fost necesară şi obligatorie pentru salvarea vieţii victimei, care a fost pusă în primejdie.

Cătălin Alexandru Boicu, de 19 ani, a primit 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, el fiind găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Fratele său, Sorin Gabriel Boicu, de 20 de ani, a fost judecat pentru loviri şi alte violenţe şi a primit 8 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Pedepsele aplicate celor doi de Tribunalul Suceava au fost contestate de către inculpaţi, Curtea de Apel Suceava menţinând la data de 16 septembrie 2016 aceleaşi pedepse pentru cei doi fraţi. Cătălin Alexandru Boicu a fost identificat vineri de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti, care l-au condus în arestul IPJ Suceava, el fiind predat poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava care îl vor transfera la penitenciar, pentru efectuarea pedepsei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr condamnat definitiv la închisoare, săltat de poliţişti şi băgat după gratii.
 Vizualizări articol: 5916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânăr condamnat definitiv la închisoare, săltat de poliţişti şi băgat după gratii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei