Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 sep 2016 - Anul XXI, nr. 219 (6332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Flutur: Bucovina va fi partener strategic la un târg de agroturism din Bergamo, Milano

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că instituţia pe care o conduce a primit invitaţia de a participa la un important târg de agroturism care va avea loc în Italia, la Bergamo, Milano. Organizatorii târgului „Agri Travel & Slow Travel” i-au trimis recent preşedintelui CJ Suceava invitaţia ca judeţul Suceava, Bucovina, să fie parteneri strategici la acest eveniment care va avea loc în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2016. Gheorghe Flutur a precizat că, potrivit organizatorilor, la acest târg se estimează că vor fi circa 120.000 de participanţi, 220 de expozanţi, suprafaţa expoziţională fiind de 16.000 de metri pătraţi. Flutur a arătat că Bucovina va beneficia de un stand propriu în cadrul căruia îşi va promova oferta turistică, gastronomia, meşteşugurile şi patrimoniul cultural artistic. Tot în cadrul acestui târg, judeţul Suceava îşi va promova şi oportunităţile de investiţii în turism, agricultură şi industria alimentară, IT, dar şi posibilităţile de colaborare în domeniul universitar, şi în alte domenii.

„Ca urmare a implicării diasporei sucevene din Italia, în special din regiunea Lombardia, delegaţia judeţului Suceava va putea avea întâlniri cu reprezentanţi ai administraţiei locale şi regionale, cu sucevenii de acolo, în vederea promovării unor destinaţii şi pachete turistice, precum şi pentru dezvoltarea unor investiţii ale italienilor în judeţul Suceava. De asemenea, în cadrul întâlnirilor vor avea loc discuţii cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, dar şi cu organizaţii care militează pentru schimburi de experienţă între cele două ţări”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

 

Directorul acestui eveniment din Italia va participa la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că invitaţia de a participa la acest târg de agroturism din Bergamo a fost făcută şi ca urmare a faptului că organizatorii au cunoscut potenţialul turistic şi economic al judeţului Suceava în urma acţiunilor şi evenimentelor organizate pe parcursul Lunii Diasporei. Gheorghe Flutur a arătat că în invitaţia trimisă se precizează că Bucovina este considerată partener strategic în organizarea târgului de agroturism de la Bergamo. În acest context, Flutur a declarat că în cadrul târgului va fi organizată şi o seară bucovineană, în care publicul va putea să cunoască tradiţiile, obiceiurile şi gastronomia din judeţul Suceava. „Invitaţia de a participa la acest târg vine ca o recunoaştere a judeţul Suceava pentru promovarea agroturismului, a potenţialului din agricultură, dar şi a modului în care au fost prezentate evenimentele din Luna Diasporei”, a spus Gheorghe Flutur. El a amintit că încă de la inaugurarea curselor aeriene Suceava – Milano a anunţat intenţia de a promova oferta judeţului Suceava în această zonă a Italiei.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a precizat că directorul târgului de agroturism din Bergamo, adjunctul acestuia, jurnalişti şi tour operatori italieni vor participa la ediţia de anul acesta a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Bucovina va fi partener strategic la un târg de agroturism din Bergamo, Milano.
 Vizualizări articol: 2670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: Bucovina va fi partener strategic la un târg de agroturism din Bergamo, Milano1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei