Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2016 - Anul XXI, nr. 216 (6329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Surse

Balan şi Pardău vor deschide listele PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL Suceava urmează să-şi definitiveze, zilele acestea, listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat pentru alegerile parlamentare care vor avea loc la finalul acestui an, în data de 11 decembrie 2016. Potrivit unor surse din rândul liberalilor suceveni, una dintre surprize va fi pe lista pentru Senat. Asta în condiţiile în care actualul deputat PNL din colegiul de munte al judeţului, Dumitru Pardău, ar urma să candideze pentru o funcţie de senator. Aceleaşi surse afirmă că Dumitru Pardău va ocupa primul loc pe lista PNL Suceava pentru Senat. Dumitru Pardău se află în momentul de faţă la cel de-al treilea mandat de deputat. Mai rămâne de văzut pe cine vor desemna liberalii suceveni pentru a ocupa locul al doilea pe lista pentru Senat, considerat eligibil de către PNL. Printre numele vehiculate până în momentul de faţă sunt cele ale fostului senator şi prefect al judeţului Suceava, Orest Onofrei, şi cel al actualului senator Steliana Miron, însă nu este exclus ca PNL să vină cu o surpriză pentru locul secund de pe lista pentru Senat.

 

Ioan Balan va candida pentru cel de-al treilea mandat de deputat

În ceea ce priveşte lista PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor, aceasta va fi deschisă, fără doar şi poate, de actualul deputat sucevean şi vicepreşedinte regional al PNL, Ioan Balan. În condiţiile în care Dumitru Pardău va candida pentru Senat şi având în vedere că acesta ar fi urmat să ocupe locul al doilea pe această listă, este de aşteptat ca mai mulţi dintre cei care doresc să candideze din partea PNL Suceava la alegerile parlamentare „să se lupte” pentru a-l seconda pe listă pe Ioan Balan. De precizat că liberalii consideră eligibile cel puţin cinci locuri de pe lista pentru Camera Deputaţilor. Printre numele care se vehiculează că ar urma să ocupe celelalte patru locuri eligibile sunt cele ale omului de afaceri din Rădăuţi Dumitru Mihalescul, al realizatorului TV Bogdan Gheorghiu şi ale actualilor deputaţi Sanda-Maria Ardeleanu şi Radu Surugiu. Printre cei pe care i-am putea regăsi pe un loc eligibil pe lista PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor este şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dan Cadariu.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, declara la începutul acestei luni că toţi primarii liberali din judeţ trebuie să le acorde sprijinul viitorilor candidaţi liberali la alegerile parlamentare. „Va fi o legătură foarte strânsă între implicarea în alegerile locale şi alegerile parlamentare. Cei care au făcut efortul în susţinerea candidaţilor la alegerile locale trebuie să se aştepte acum ca aleşii locali să le întoarcă serviciul şi să lucreze pentru ei în campania electorală pentru alegerile parlamentare”, a spus Flutur, lăsând astfel să se înţeleagă faptul că unul dintre principalele criterii pentru evaluarea şi stabilirea viitorilor candidaţi ai PNL Suceava la alegerile parlamentare va fi implicarea lor în alegerile locale din acest an. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan şi Pardău vor deschide listele PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat.
 Vizualizări articol: 3069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 7 voturi
Balan şi Pardău vor deschide listele PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat2.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei