Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2016 - Anul XXI, nr. 215 (6328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu

Urmăriţi în trafic de poliţişti, trei indivizi băuţi şi violenţi au fost imobilizaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei indivizi băuţi şi violenţi au fost urmăriţi în trafic de poliţişti şi apoi imobilizaţi. Bărbaţii au făcut un adevărat scandal după ce au fost somaţi să oprească maşina în care se aflau. Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe drumul care leagă localităţile Fundu Moldovei şi Izvoarele Sucevei.

În jurul orei 02.10 un echipaj mixt format din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Pojorâta şi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei a efectuat semnalul regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice şi luminoase, unui autoturism marca Volvo, de culoare gri, înmatriculat în Marea Britanie.

Şoferul autoturismului a ignorat semnalele, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia. La o distanţă de aproximativ 300 de metri autoturismul a oprit, iar din interiorul acestuia au coborât cinci persoane, două femei şi trei bărbaţi, care miroseau puternic a alcool. Bărbaţii au început să se comporte agresiv, atât verbal cât şi fizic, faţă de oamenii legii, motiv pentru care poliţiştii au fost nevoiţi să-i imobilizeze pe cei trei. Toţi cei cinci au fost conduşi la sediul poliţiei, unde s-au contrazis între ei în ceea ce priveşte persoana care se afla la volanul autoturismului şi motivul pentru care aceasta nu a oprit la semnalul poliţiştilor, refuzând în primă fază să-şi dezvăluie identitatea.

În urma declaraţiilor date de doi dintre pasageri, poliţiştii au concluzionat că la volanul maşinii se afla Gheorghe R., de 34 de ani, din comuna Moldova Suliţa. Acesta a refuzat să recunoască acest lucru, dar şi să sufle în aparatul etilotest sau să i se colecteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În urma verificării celor cinci persoane în baza de date a poliţiei a reieşit faptul că nici una nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Gheorghe R. a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, întrucât nu a făcut dovada asigurării în caz de răspundere civilă pentru accidente produse terţilor pe teritoriul României. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmăriţi în trafic de poliţişti, trei indivizi băuţi şi violenţi au fost imobilizaţi.
 Vizualizări articol: 2682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Urmăriţi în trafic de poliţişti, trei indivizi băuţi şi violenţi au fost imobilizaţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei