Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2016 - Anul XXI, nr. 215 (6328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a V-a

Sucevenii sunt aşteptaţi în această seară la „Simfonii de toamnă”, un regal de muzică, dans şi lumini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 19:30, în centrul municipiului Suceava, să participe la un eveniment cultural de excepţie, „Simfonii de toamnă”, ediţia a V-a, un regal de muzică, dans şi lumini. Evenimentul este organizat şi oferit cu generozitate publicului sucevean de Clubul Rotary Suceava – Bucovina. Anul acesta, după cum a comunicat managerul de proiect Dan Ioan Cuşnir, sucevenii vor petrece o seară memorabilă în compania artiştilor de elită de la Opera Naţională Română din Iaşi (soliştii, corul, baletul şi orchestra Operei), care vor interpreta arii din opere celebre.

„În repertoriul pregătit pentru această ediţie a evenimentului sunt incluse piese aparţinând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Ceaikovski, Georges Bizet şi mulţi alţii. Elementul de noutate al acestui an îl constituie prezenţa corpului de balet al Operei din Iaşi”, a adăugat Dan Ioan Cuşnir.

Pe scena special amenajată pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava vor evolua 130 de artişti, într-un regal de muzică, dans şi lumini. Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitaţie. Clubul Rotary Suceava a organizat prima ediţie a evenimentului „Simfonii de toamnă” pe 13 septembrie 2012, sub egida Filarmonicii din Botoşani. Mesajul cu care membrii Clubului Rotary organizează acest proiect şi anul acesta, după ecourile frumoase de la primele patru ediţii ale proiectului, este „Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary”. Organizarea regalului de muzică clasică „Simfonii de toamnă”, ediţia a V-a, la Suceava este posibilă datorită partenerilor care s-au alăturat Clubului Rotary Suceava – Bucovina (al cărui preşedinte este Marcel Gaftoneanu): Centrul de Diagnosticare Explora, Flaga şi Natura Fruct. Alături de aceştia, proiectul a fost susţinut de nume importante din mediul de afaceri local, din rândul autorităţilor locale şi mass-media. Concertul va fi transmis în direct pe www.monitorultv.ro.

Aseară, în avanpremiera spectacolului „Simfonii de toamnă”, în zona Foişorului din Parcul Central, mai mulţi elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au susţinut un recital de muzică clasică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii sunt aşteptaţi în această seară la „Simfonii de toamnă”, un regal de muzică, dans şi lumini.
 Vizualizări articol: 3518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sucevenii sunt aşteptaţi în această seară la „Simfonii de toamnă”, un regal de muzică, dans şi lumini5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei