Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 sep 2016 - Anul XXI, nr. 213 (6326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Zeci de copii săraci din satul Bahna Arini şi din municipiul Câmpulung Moldovenesc au primit uniforme şi rechizite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de copii săraci din satul Bahna Arini, comuna Preuteşti, dar şi din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi din comuna Baia au primit, în cadrul Campaniei “Şi eu vreau la şcoală!”, cărţi, ghiozdane, rechizite, uniforme, dulciuri, alimente, jocuri şi jucării, hăinuţe şi încălţăminte. Ultima „ispravă” s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, când, aşa cum a promis, învăţătoarea Nicoleta Bogoş, de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc (care s-a implicat, în ultimii ani, în mai multe campanii umanitare), a mobilizat mai multe persoane generoase şi a adunat rechizite, dulciuri, jucării, hăinuţe, uniforme pentru 34 de copii din Bahna Arini şi Câmpulung Moldovenesc. „Am întâlnit cei mai fericiţi copii. Săraci lipiţi pământului, dar dornici să înveţe şi fericiţi că au această şansă”, ne-a spus Nicoleta Bogoş. Învăţătoarea a completat că nu ar fi reuşit fără sprijinul necondiţionat al unor oameni deosebiţi, pentru care are toată admiraţia: Ana Maria Scraba, Adriana Horia, Lucia Man, Radu Surugiu, Liviu Bogoş, Lidia Mirzac, Simonela Mariana Maftei, Vasile Ilarion Maftei, David Bogoş, Lili Coman, Cătălin Vornicu, Anca Daniela Ciobotea, Lili Melenciuc, Elena Ungurean, Emilia Grigorean, Veronica Busuioc, Georgiana Lorita, Mihaela Nastasia Sîrbu, Corina şi Lucian Baltag, Cosmin Huţanu şi alte persoane care au dorit să rămână anonime.

„Zâmbetele copiilor şi şansa pe care le-am oferit-o, împreună, sunt răsplata dărniciei dumneavoastră, oameni cu suflet frumos. În cătunul Bahna Arini, uitat de lume, am întâlnit dascăli minunaţi, care sunt adevăraţi misionari pentru comunitatea unde trebuie să fii un adevărat erou ca să rămâi. Mă înclin în faţa domniilor lor”, a mai spus Nicoleta Bogoş.

Tot în urma campaniei “Şi eu vreau la şcoală!”, demarată de Fundaţia FARA, la care s-a alăturat şi cotidianul Monitorul de Suceava, şase fraţi necăjiţi din satul Bahna Arini au avut motive de bucurie după ce casa li s-a umplut cu daruri. Impresionată de povestea celor şase micuţi, patru şcolari, un preşcolar şi un băieţel în vârstă de un an, învăţătoarea Nicoleta Bogoş a adunat rechizite, dulciuri, jucării, hăinuţe pe care le-a dus personal familiei Pegescu din Bahna Arini. Alţi doi fraţi din comuna Baia, provenind dintr-o familie foarte săracă, copii care îşi fac lecţiile la lumina lumânării, pentru că locuinţa în care trăiesc nu are curent electric, au primit de la Nicoleta Bogoş ghiozdane echipate cu tot ce le trebuie pentru începutul de an şcolar şi un pachet cu alimente. Campania “Şi eu vreau la şcoală!” s-a dovedit a fi un succes datorită oamenilor care s-au implicat în ea şi au înţeles că zâmbetul de pe faţa unui copil, atunci când i se oferă o carte, o jucărie, chiar o ciocolată, nu poate fi egalat cu nimic altceva. Este emoţie, este bucurie şi atât. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de copii săraci din satul Bahna Arini şi din municipiul Câmpulung Moldovenesc au primit uniforme şi rechizite.
 Vizualizări articol: 3464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de copii săraci din satul Bahna Arini şi din municipiul Câmpulung Moldovenesc au primit uniforme şi rechizite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos pentru iarnă cu gogoşari şi mere Este savuros, acrişor şi dulce simultan, are o culoare portocalie superbă şi este un preparat foarte versatil. În mai puţin de o oră putem pregăti o cantitate impresionantă (8-10 litri), cu minimă cheltuială. Și peste toate, devine tot mai... Citeşte