Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 sep 2016 - Anul XXI, nr. 208 (6321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Primăria Câmpulung Moldovenesc a finalizat asfaltarea parcărilor din mai multe cartiere ale municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Câmpulung Moldovenesc a finalizat recent lucrările de asfaltare a parcărilor de pe străzile din mai multe cartiere ale municipiului. Primarul Mihăiţă Negură ne-a declarat în cursul zilei de ieri că pe lângă aceste investiţii au fost finalizate şi lucrările de modernizare a trotuarelor, cu pavele, a iluminatului public, cu leduri, a canalizării pentru colectarea apelor pluviale, au fost trasate marcajele rutiere şi au fost amenajate spaţiile verzi. „Anul acesta au fost finalizate aceste lucrări în cartierele Ciprian Porumbescu, Silvicultorului, Molidului, ICAS şi spaţiul din spatele librăriei. Intenţia noastră a fost să modernizăm zonele dintre blocuri de pe care s-au demolat garajele şi magaziile de lemne improvizate. Anul acesta am început cu cele mai mari cartiere din municipiu, lucrările urmând să continue şi anul viitor în celelalte cartiere”, a explicat Mihăiţă Negură. El a precizat că toate aceste lucrări au fost efectuate din bugetul local al Primăriei Câmpulung Moldovenesc. Mihăiţă Negură a arătat că proiectul este unul multianual, pentru anii 2016 – 2017, valoarea totală a acestuia fiind de 5,4 milioane de lei. Negură a spus că jumătate din această sumă a fost folosită pentru lucrările din 2016, urmând ca diferenţa să fie cheltuită anul viitor. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a declarat că în anul 2017 se vor finaliza aceleaşi lucrări în spaţiile dintre blocurile de pe strada Trandafirilor, strada Rândunicii, strada Sirenei, lângă magazinul Penny, în spatele magazinului Profi, a Hotelului Zimbru şi în spatele Bibliotecii Municipale şi a Policlinicii.

Pe de altă parte, Mihăiţă Negură a precizat că în şedinţa de luna viitoare a Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc va fi supus aprobării un proiect de hotărâre prin care parcările de reşedinţă amenajate din bugetul local vor fi scoase la licitaţie. Negură a subliniat că prioritate la închirierea parcărilor vor avea proprietarii de locuinţe din zonele în care se află parcările. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a arătat că în schimbul unui abonament cu o valoare între 80 şi 100 de lei pe an, pentru un spaţiu de parcare, proprietarii de maşini vor primi o autorizaţie în baza căreia îşi vor putea parca maşinile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung Moldovenesc a finalizat asfaltarea parcărilor din mai multe cartiere ale municipiului.
 Vizualizări articol: 2276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Câmpulung Moldovenesc a finalizat asfaltarea parcărilor din mai multe cartiere ale municipiului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei