Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2016 - Anul XXI, nr. 202 (6315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără sorţi de împăcare

După ce au fost date dispărute de concubin, o femeie şi fetiţa ei îi transmit acestuia că nu vor să se mai întoarcă acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără de 25 de ani şi fetiţa acesteia în vârstă de 5 ani au fost date dispărute după ce au plecat de acasă în urmă cu mai mult de o lună de zile. Concubinul femeii a depus o sesizare la poliţie, după ce toate încercările lui de a o contacta au eşuat.

Cătălina Loredana D., tânăra cu care locuia în concubinaj bărbatul de 61 de ani, l-a cunoscut pe acesta în urmă cu şapte ani şi s-au mutat împreună la casa părintească a bărbatului din satul Şerbăneşti, comuna Zvoriştea. Cei doi şi-au construit o locuinţă în curtea vechii case şi în urmă cu cinci ani, în septembrie 2011, femeia a născut o fetiţă. Concubinul, Dan B., are o stână cu capre pe malul râului Siret, stână din al cărei venit îşi întreţine familia şi unde locuieşte mai mult în perioada de vară, iar femeia a muncit o perioadă la o moară din comuna Zvoriştea, până când aceasta a fost închisă. Fratele bărbatului din Şerbăneşti povesteşte că în ultimii trei ani tânăra obişnuia să mai plece câte o zi de acasă, la o prietenă de a sa, o asistentă medicală din Fălticeni. De fiecare dată lipsea doar o singură zi, după care se întorcea la domiciliu. Aceste ieşiri ale femeii s-au repetat în ultima perioadă, însă nimeni nu i-a reproşat nimic, cei doi concubini înţelegându-se în continuare bine. Singura schimbare observată într-adevăr de fratele concubinului a fost faptul că femeia vorbea foarte mult la telefonul mobil în ultima perioadă de timp.

 

Mama şi fetiţa au plecat de acasă în ultimele zile ale lunii iulie şi nu s-au mai întors

Cu câteva zile înainte de finalul lunii iulie Cătălina şi fetiţa ei au plecat de acasă, femeia spunând că se duce să-i facă o vizită prietenei sale din Fălticeni. Zilele s-au scurs una după alta, iar cele două nu s-au mai întors acasă. După o săptămână de aşteptare concubinul s-a dus la Postul de Poliţie Zvoriştea, unde a depus o sesizare legată de dispariţia femeii şi a fiicei lor. El le-a dat poliţiştilor semnalmentele femeii, pentru a putea fi dată în urmărire. Îngrijorarea bărbatului era cu atât mai mare cu cât toate încercările sale de a lua legătura telefonic cu femeia au eşuat, telefonul ei fiind închis. Dan B. nu cunoştea identitatea prietenei din Fălticeni a Cătălinei, astfel încât lipsa oricărui reper legat de o adresă sau a oricărei informaţii despre femeia dispărută a crescut disperarea bărbatului.

 

Poliţiştii au reuşit să dea de urmele femeii, însă ea a transmis că nu vrea să se întoarcă acasă

În urma căutărilor întreprinse de poliţişti, aceştia au reuşit să o găsească pe femeie la domiciliul prietenei sale din municipiul Fălticeni. Discuţiile purtate însă cu Cătălina au arătat faptul că femeia nu vrea să se întoarcă acasă. Ea i-a transmis concubinului prin intermediul mamei sale că doreşte custodia fetiţei de 5 ani şi că intenţionează să înainteze actele pentru rezolvarea în instanţă a acestei probleme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După ce au fost date dispărute de concubin, o femeie şi fetiţa ei îi transmit acestuia că nu vor să se mai întoarcă acasă.
 Vizualizări articol: 4075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
După ce au fost date dispărute de concubin, o femeie şi fetiţa ei îi transmit acestuia că nu vor să se mai întoarcă acasă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei