Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2016 - Anul XXI, nr. 199 (6312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Onoare

Directorul Muzeului Bucovinei, nominalizat în Cartea de onoare a valorilor bucovinene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul Constantin Harasim l-a inclus pe directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, în Cartea de onoare a valorilor bucovinene. Momentul s-a petrecut la Palatul Administrativ, în cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural. Emil Ursu a primit din partea prefectului „Diploma de excelenţă” pentru întreaga sa activitate, fiindu-i evidenţiate meritele în organizarea Festivalului Medieval, unul din cele mai importante din ţară, şi în reabilitarea Cetăţii de Scaun a Sucevei şi a Muzeului Bucovinei.

„Este un om deosebit, cu un caracter deosebit. Cu toţii recunoaştem lucrurile foarte bune pe care le-a făcut pe zona evidenţierii istoriei muzeului şi a cetăţii. Şi-a adus contribuţia în mod deosebit pentru ca cele două obiective să arate aşa cum sunt astăzi. Nu în ultimul rând, domnul Emil Ursu are merite deosebite în organizarea Festivalului Medieval, unul din cele mai importante din ţară. De aceea îi conferim placheta şi diploma de excelenţă”, a declarat Constantin Harasim. La rândul său, Emil Ursu a mulţumit pentru această onoare de a fi nominalizat printre personalităţile bucovinene, arătând că onoarea îi aparţine în aceeaşi măsură şi Muzeului Bucovinei.

Ursu: „Consider că această plachetă şi această onoare aparţin nu doar persoanei mele, ci aparţin Muzeului Bucovinei”

„Mulţumesc tare mult. Este onorant. Cred că este prea mult. Consider că această plachetă şi această onoare aparţin nu doar persoanei mele, ci aparţin Muzeului Bucovinei, instituţie care încearcă mereu să fie vie şi să devină importantă în peisajul de specialitate din România. Dacă am reuşit sau nu acest lucru rămâne de văzut. Vizitatorii noştri vor hotărî în timp”, a declarat Ursu.

În Cartea de onoare a valorilor bucovinene au mai fost nominalizaţi managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, Vasile Rîmbu, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, preşedinta Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Liliana Aghiorghicesei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, generalul Ion Burlui, generalul de brigadă în rezervă Zaharia Cojocaru, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi, arhimandritul Iustin Dragomir, comandantul Centrului Militar Judeţean, Mugurel Anton, directorul cotidianului Crai Nou, Dumitru Teodorescu, şi fostul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Daniel Martiniuc, general maior în rezervă Neculae Chiaptanaru şi profesorul şi publicistul Roman Istrati. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul Muzeului Bucovinei, nominalizat în Cartea de onoare a valorilor bucovinene.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Directorul Muzeului Bucovinei, nominalizat în Cartea de onoare a valorilor bucovinene3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Morcovi acrişori cu nuci Este un preparat rafinat, dulce-acrişor, cu note arabe conferite de condimente, care nu necesită preparare termică, dar poate constitui, în funţie de preferinţele noastre, fie o garnitură specială la friptură de orice fel, fie o salată ce se... Citeşte