Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2016 - Anul XXI, nr. 193 (6306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

„Vino să vezi”

Calitate, seriozitate şi profesionalism, de peste 15 ani, cu Optik Tătaru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Calitate, profesionalism, seriozitate şi experienţă îndelungată pe piaţa opticii medicale sunt atuurile pe care mizează de peste 15 ani Optik Tătaru, standarde confirmate de un bogat portofoliu de pacienţi satisfăcuţi de grija şi serviciile pe care cunoscuta optică Tătaru le oferă.

Specialiştii din cadrul Optik Tătaru îşi desfăşoară activitatea în domeniul opticii medicale din anul 2000, perioadă în care şi-a consolidat poziţia de optică medicală la cele mai înalte standarde, cu personal instruit, lentile şi rame de calitate şi servicii oftalmologice la cel mai înalt nivel.

Bazându-se pe vasta experienţă în domeniu, Optik Tătaru a deschis puncte de lucru în Suceava (Centru, strada Nicolae Bălcescu, şi în Burdujeni, staţia Orizont), Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Paşcani, Dorohoi, Botoşani.

„Piaţa opticii a luat avânt de câţiva ani, însă consider că am reuşit să ne individualizăm prin calitatea serviciilor oferite, varietate, seriozitate şi respectul faţă de pacienţii noştri”, a apreciat Cezar Tătaru, manager Optik Tătaru.

Acesta a arătat că optica suceveană se bucură de o colaborare de durată, de un parteneriat solid, cu firma de lentile Zeiss, fiind unici reprezentanţi ai reputatei companii nemţeşti de lentile în Suceava, Botoşani şi Paşcani.

De asemenea, în ceea ce priveşte ramele comercializate, de aproape

doi ani, Optik Tătaru colaborează cu firma Luxottica din Italia, cel mai mare producător de rame pentru ochelari din lume.

Este o colaborare ce asigură o gamă foarte variată de branduri internaţionale, oferta Optik Tătaru remarcându-se printr-o diversitate care le oferă clienţilor o libertate mare de alegere: Versace, Dolce & Gabbana, Ray Ban, Police, Vogue etc. Designul ramelor de ochelari este gândit de cei mai apreciaţi designeri din domeniu, asigurând nu doar un aspect aparte, ce poate scoate din anonimat pe oricine, ci şi calitate garantată.

Moderni sau clasici, extravaganţi sau simpli, gama de ochelari de la Optik Tătaru va pune în valoare fiecare client care va găsi modelul potrivit fizionomiei şi nevoilor sale, dar şi adaptat buzunarului său.

„Toate aceste parteneriate încheiate le-am făcut în ideea în care dorim să ne evidenţiem prin calitate top şi servicii top”, a mai subliniat Cezar Tătaru.

De cealaltă parte, şi iubitorii ochelarilor de soare au la dispoziţie o paletă la fel de largă de branduri din care să aleagă perechea potrivită de ochelari care să le protejeze ochii, conferindu-le confort şi eleganţă.

„Pacienţii noştri nu trebuie să plece de la noi nemulţumiţi. Din păcate, au fost deschise optici de persoane deloc calificate în domeniu, crezând că e doar comerţ. Din punctul meu de vedere optica medicală nu e comerţ, ci trebuie avută mare grijă de pacienţi. Pe noi ne caută mai ales din prisma faptului ca aici găsesc calitate”, punctează Cezar Tătaru, acesta menţionând că Optik Tătaru îşi pliază serviciile pe nevoile şi posibilităţile fiecărui pacient.

De asemenea, cei de la Optik Tătaru execută şi reparaţii specifice, montajul lentilelor etc.

 

Aparatură de înaltă precizie

Cu o experienţă de aproape 20 de ani în industria opticii, Optik Tătaru a câştigat încrederea celor care au trecut pragul opticii prin varietatea şi calitatea produselor oferite în tandem cu dotările performante.

„Avem colaborări cu medici specialişti şi primari în toate punctele noastre de lucru. De asemenea, avem optometrişti în punctele noastre de lucru, ei fiind calificaţi să elibereze prescripţii pentru ochelari”, spun reprezentanţii opticii.

Cât priveşte aparatura, atelierul de optică medicală este dotat cu ultimele apariţii în domeniu, aparatură de mare precizie, performantă, recent achiziţionată, ce contribuie la stabilirea unui diagnostic exact: biomicroscoape, tonometre non contact, nonmidriatic fundus camera, autorefractometre, foroptere etc.

Cei interesaţi de serviciile oferite de Optik Tătaru pot accesa www.optiktataru.ro,  https://www.facebook.com/optik.tatarusau pot suna la 0744 883 246.

 

Campania „Stop ambliopiei”, din toamnă, în şcoli din judeţ

Din toamna acestui an, reprezentanţii Optik Tătaru vor să demareze proiectul „Stop ambliopiei”, campanie ce îşi propune să depisteze, gratuit, această disfuncţie tot mai des întâlnită în rândul copiilor şi tinerilor.

„Ambliopia este ochiul leneş, un sindrom foarte întâlnit la copii. Din păcate, foarte puţini reuşesc să recupereze din acuitatea vizuală după instalarea ambliopiei. Acuitatea vizuală ar trebui să fie 100%, însă sunt foarte mulţi copii care au mult sub această valoare din cauza faptului că nu vin la timp la control”, afirmă specialiştii Optik Tătaru.

Optica vrea să colaboreze cu Inspectoratul Şcolar Suceava în acest demers, urmând ca odată cu începerea şcolii optometriştii din cadrul Optik Tătaru să consulte, gratis, cu ajutorul aparaturii mobile, elevi ai şcolilor din judeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calitate, seriozitate şi profesionalism, de peste 15 ani, cu Optik Tătaru.
 Vizualizări articol: 4535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.1 din 7 voturi
Calitate, seriozitate şi profesionalism, de peste 15 ani, cu Optik Tătaru1.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei