Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2016 - Anul XXI, nr. 191 (6304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Pasagerii primei curse aeriene Londra-Suceava, primiţi festiv pe aeroport, dar fără buciumaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasagerii primei curse aeriene Londra (Luton) - Suceava, din data de 19 august a.c., vor fi primiţi pe Aeroportul ”Ştefan cel Mare” într-un cadru festiv şi vor primi mici suveniruri de la gazde. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că de această dată oaspeţii nu vor mai fi întâmpinaţi de buciumaşi, ca la prima cursă Milano-Suceava prin care s-a consfinţit statutul internaţional al aeroportului, dar că oficialităţile sucevene vor fi prezente pentru a marca şi acest eveniment.

Cursele de Londra şi Milano sunt operate de compania Wizz Air. Conform graficului anunţat, plecările din Londra spre Suceava sunt în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică, decolarea la ora 13.50 şi aterizare la 18.50. Plecările din Suceava cu destinaţia Londra sunt în aceleaşi zile, cu decolare la 19.20 şi aterizare la 20.35.

Preşedintele CJ a mai declarat că la aeroport salonul oficial de la ”Sosiri” va fi deschis, iar în perioada următoare va fi amenajat un tunel sau o copertină pentru protecţia la intemperii a pasagerilor care îşi aşteaptă rândul la îndeplinirea formalităţilor de intrare în ţară.

Reamintim că din data de 3 august Wizz Air are două zboruri săptămânale, miercurea şi duminica, pe ruta Suceava – Milano (Bergamo). Zborurile de la Suceava către Milano pleacă de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” la ora 13:10 şi ajung la destinaţie la ora locală 14:30. Cursa Milano – Suceava pleacă din Italia la ora 9:25 şi ajunge pe aeroportul sucevean la 12:40 (ora locală). Biletele sunt disponibile pe site-ul www.wizzair.com. Potrivit lui Gheorghe Flutur, gradul de ocupare al curselor de Milano este de 90%.

În afară de Wizz Air, pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" mai operează compania românească Tarom, care are curse zilnice pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Programul de operare este: decolare de la Bucureşti la 21:20 - aterizare la Suceava la 22:30; decolare de la Suceava la 05:55 - aterizare la Bucureşti la 07:10. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pasagerii primei curse aeriene Londra-Suceava, primiţi festiv pe aeroport, dar fără buciumaşi.
 Vizualizări articol: 7092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Pasagerii primei curse aeriene Londra-Suceava, primiţi festiv pe aeroport, dar fără buciumaşi4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Di ci? trimis de
(17 aug 2016, 13:44:30
Numi placii szi ma plimb prin vazduh!
2.   Normalitate trimis de
(17 aug 2016, 15:56:02
Bine că a-ţi renunţat la buciumele alea,fiindcă britanicii noştri se puteam speria.
Daţi-le mai mult cu: agheazmă,pâine cu sare,pălincă cu leuştean,busuioc etc.poate,poate se vor mai întoarce pe acasă.Dar aici ce să facă ?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei