Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2016 - Anul XXI, nr. 191 (6304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

În septembrie

Cel mai mare eveniment sportiv pentru angajaţii din educaţie, „Spartachiada profesorilor”, la a IV-a ediţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava (ASIS) se pregăteşte de cea de-a patra ediţiei a celui mai mare eveniment sportiv dedicat angajaţilor din învăţământul preuniversitar, „Spartachiada profesorilor”. Evenimentul este programat în perioada 16-18 septembrie.

Ca element de noutate, organizatorii au invitat pentru a se înscrie la cele 14 ramuri sportive colegi din alte judeţe, deocamdată participarea celor din Vrancea şi Neamţ fiind sigură.

Dumitru Irimia, vicepreşedinte ASIS, iniţiator al „Spartachiadei”, a arătat că, „în premieră, vor participa și colegi din alte județe. Au fost invitaţi şi colegi din Bihor, Constanţa, Călăraşi, de mai peste tot. De la an la an, încercăm să găsim o formulă ca această competiţie să crească. Pentru ediţia din acest an, competiţia va fi interjudeţeană, iar poate în viitor ni se vor alătura şi colegi din Cernăuţi, Chişinău”.

Probele sportive propuse de organizatori pentru personalul didactic, didactic auxiliar, nedidactic, dar şi pensionarilor din învăţământul preuniversitar sunt: cros, ciclism, darts, fotbal, street ball, şah, tenis de masă, tenis de câmp, volei fete/băieţi, pescuit sportiv, tenis cu piciorul, badminton, nataţie, handbal şi handbal mixt.

Spartachiada înseamnă trei zile de întreceri sportive. În prima zi este programată proba de pescuit, urmând ca în ziua a doua să aibă loc deschiderea festivă şi crosul profesorilor, proba cu prezenţa cea mai numeroasă.

Parteneri ai acestui eveniment sunt Primăria şi Consiliul Local Suceava, Consiliul Judeţean, Primăria şi Consiliul Local Fălticeni, Inspectoratul Şcolar Suceava, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Inspectoratul de Poliţie Suceava.

„Evenimentul sportiv al anului, organizat de Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava, a ajuns la a IV-a ediție! Împreună trebuie să dăm un suflu și exemplu mișcării pentru sănătate. Elanul cu care am pornit la drum atunci când am inițiat acest proiect ne-a creat, fără cale de întoarcere, o stare de spirit. Echipa e mereu angrenată și putem afirma că ediția viitoare începe atunci când se termină cea precedentă”, au mai transmis organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare eveniment sportiv pentru angajaţii din educaţie, „Spartachiada profesorilor”, la a IV-a ediţie.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai mare eveniment sportiv pentru angajaţii din educaţie, „Spartachiada profesorilor”, la a IV-a ediţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei