Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2016 - Anul XXI, nr. 191 (6304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sub influenţa alcoolului

A spart un pahar cu podul palmei şi a ajuns în stare gravă la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comportamentul agresiv în urma consumului de alcool a făcut ca un bărbat să ajungă în stare destul de gravă la spital, cu plăgi tăiate la una din mâini. Incidentul a avut loc în comuna Ilişeşti, în locuinţa bărbatului în vârstă de 43 de ani, luni seara, în jurul orei 20.30.

În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a constatat că Gheorghe T., de 43 de ani, consumase în acea seară băuturi alcoolice împreună cu fratele său, Mitică T., la locuinţa celui dintâi. La un moment dat bărbatul de 43 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a lovit cu podul palmei mâinii drepte un pahar din sticlă, spărgându-l şi suferind în urma gestului său mai multe răni la mână. Văzând că bărbatul sângera puternic şi era inconştient, fratele său a sunat de urgenţă la 112, după ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a oferit primele îngrijiri medicale, după care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Aici medicii au constatat că bărbatul pierduse o cantitate importantă de sânge, ceea ce a condus la pierderea cunoştinţei. El a fost diagnosticat cu plagă tăiată palma dreaptă şi etilism acut, rămânând sub supraveghere medicală pe timpul nopții.

În urma cercetărilor s-a constatat că victima nu avea urme de violenţă pe corp, martorii povestind că cei doi fraţi erau în relaţii bune. Probele identificate de poliţişti nu par să conducă la bănuiala că bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni, astfel încât aceştia au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A spart un pahar cu podul palmei şi a ajuns în stare gravă la spital.
 Vizualizări articol: 3062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A spart un pahar cu podul palmei şi a ajuns în stare gravă la spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei