Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2016 - Anul XXI, nr. 189 (6302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Love story cu final erotic pe Facebook

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Povestea de iubire dintre doi tineri, el ieșean, ea originară din Horodnic, s-a finalizat cu un dosar penal şi cătuşe pentru bărbat. Tânărul în vârstă de 25 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, joi seară, pus sub acuzare pentru infracţiunea de şantaj în formă continuată. Acesta este acuzat că a şantajat-o pe fată, ajunsă între timp fosta sa iubită, cu poze cu ea dezbrăcată. Pozele i le-a trimis chiar fata, când relaţiile dintre ei erau bune, însă pe parcurs inculpatul a început să se folosească de acele fotografii pentru a face în continuare sex cu fata. În momentul în care fotografiile au ajuns pe Facebook cazul a luat deja conotaţiile unei infracţiuni de şantaj în formă continuată, iar fata a depus reclamaţie la Poliţia municipiului Rădăuţi. Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că relaţia dintre cei doi a început în debutului lui 2016, când tânăra, în vârstă de 22 de ani, studentă la Iași, l-a cunoscut pe Lucian L., în vârstă de 25 de ani, din municipiul Iaşi. Cei doi chiar s-au logodit la un moment dat, iar ulterior tânărul a plecat la muncă în străinătate cu intenția de a câștiga bani pentru organizarea nunții. La scurt timp, tânărul a luat legătura cu logodnica sa și a rugat-o să-i trimită câteva fotografii în ipostaze erotice, pentru a-și mai potoli dorul de ea, iar tânăra s-a conformat. Relaţia dintre cei doi s-a deteriorat în timp și Lucian a primit vestea că tânăra vrea să se despartă de el. Imediat după aceasta el a revenit în țară și a amenințat-o că va posta pe Facebook fotografiile nud cu ea, în cazul în care nu va fi de acord să petreacă o noapte cu el. Fata a cedat o dată, însă şantajul a continuat, rezultă din anchetă.

La începutul acestei săptămâni, bărbatul a revenit în România şi cum fata nu a mai răspuns la şantaj, el a trimis fotografiile pe câteva adrese de Facebook.

Din ancheta judiciariştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Rădăuţi rezultă că şantajul s-a derulat în perioada 11 iunie – 8 august.

Tânărul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi cu faptul că va distribui pe una din reţelele de socializare imagini în care aceasta apare în ipostaze indecente, în scopul de a o determina să întreţină relaţii sexuale cu el.

Cercetările se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Ieri după-amiază, procurorul de caz l-a audiat din nou pe tânăr şi a decis ca acesta să fie cercetat în continuare în libertate sub măsura controlului judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Love story cu final erotic pe Facebook.
 Vizualizări articol: 8478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.2 din 6 voturi
Love story cu final erotic pe Facebook1.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei