Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2016 - Anul XXI, nr. 189 (6302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zile „fierbinţi”

Amenzi de peste 300.000 de lei şi 45 de infracţiuni constatate de poliţişti, în numai câteva zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a desfăşurat, în perioada 5-11 august, ample acţiuni de control, cu efective sporite, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, la nivelul judeţului Suceava acţionând zilnic în teren 280 de poliţişti. S-au aplicat peste o mie de amenzi, în valoare de peste 300.000 de lei, şi au fost constatate 45 de infracţiuni, cifre care spun multe despre frecvenţa neregulilor constatate. Fiind luna august, un accent deosebit a fost pus pe acţiunile de control în trafic, cele mai multe amenzi fiind date pentru nereguli la regimul rutier.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat că, în cadrul acţiunilor în teren, au fost depistate în flagrant nouă persoane care săvârşeau infracţiuni.

„Au fost aplicate 1.059 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 313.105 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de circa 162.000 de lei. Cele mai multe sancţiuni – 783 - au fost aplicate pentru nereguli privind circulaţia pe drumurile publice”, a detaliat Epureanu.

Foarte interesante sunt şi datele legate de abaterile grave din trafic, soldate cu reţinerea permiselor de conducere. Nu mai puţin de 54 de şoferi şi-au pierdut dreptul de a conduce pe perioade cuprinse între o lună şi trei luni, în cadrul acţiunilor amintite mai sus. Dintre şoferii lăsaţi fără permise, cei mai mulţi – 18 - au fost înregistraţi de radare cu o viteză care depăşea limita legală cu mai mult de 50 de kilometri la oră. În alte opt cazuri au fost prinşi şoferi băuţi. Poliţiştii rutieri au ridicat în cadrul acţiunilor de control şi 17 certificate de înmatriculare.

Controalele în trafic s-au desfăşurat în cadrul acţiunii „Estival 2016”, dispusă la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române. Acţiunea are loc în perioada 15 iunie-15 septembrie şi presupune acţiuni de control, în cât mai multe medii posibile, cu efective sporite. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de peste 300.000 de lei şi 45 de infracţiuni constatate de poliţişti, în numai câteva zile.
 Vizualizări articol: 2034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi de peste 300.000 de lei şi 45 de infracţiuni constatate de poliţişti, în numai câteva zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei