Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2016 - Anul XXI, nr. 187 (6300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

O mână întinsă

Apel la solidaritate pentru Florin Constantin, membru al trupei Divertis, care şi-a pierdut apartamentul în explozia de la Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La începutul acestei luni, o puternică explozie a aruncat în aer două din cele patru etaje ale unui bloc din Copou, Iaşi, lăsând fără un acoperiş deasupra capului mai multe familii. Pentru familiile afectate au urmat zile încărcate de durere, în care au căutat adăpost, apelând la prieteni, rude şi autorităţi.

Unul dintre membrii fondatori ai grupului Divertis, Florin Constantin, născut în Gura Humorului, însă mutat din vremea copilăriei în Iaşi, se numără printre locatarii blocului din Iaşi unde s-a produs explozia distrugătoare ce a omorât doi oameni şi a rănit 11.

Rămas fără o locuinţă, acesta încearcă să facă dreptate în numele familiilor care au rămas pe drumuri şi să caute sprijin din partea autorităţilor, însă primii care i-au întins o mână de ajutor au fost câţiva prieteni care s-au solidarizat şi care au luat iniţiativa de a-l ajuta pe Florin Constantin să treacă de acest mare necaz.

Aceştia transmit că cei care vor să-l ajute pe Florin o pot face donând la: CONSTANTIN FLORIN - VIOREL - CONT RO42BTRL04101201333888XX, deschis la Banca Transilvania Iaşi. Dacă cei care vor să doneze sunt din afara ţării, aceştia trebuie să ţină cont şi de SWIFT, respectiv BTRLRO22, şi BIC, respectiv BTRL.

De altfel, Florin a apreciat pe o reţea de socializare sprijinul acordat, mărturisind că “mi-am pierdut doar domiciliul... Nu şi sufletul, nu şi prietenii. Celor ce sunt cu gândul şi cu fapta lângă mine, mulţumiri negrăite. Pompierilor din Iaşi recunoştinţă veşnică, respect şi onoare! Tuturor, dragoste şi preţuire. Să vă iubiţi unii pe alţii, că s-ar putea să rămâneţi doar cu asta. Şi asta e tot”.

De cealaltă parte, decepţionat de reacţia lentă a autorităţilor care au rămas indiferente la situaţia dramatică a sinistraţilor, actorul a postat un mesaj dur la adresa celor care au în sarcină să rezolve situaţia celor care au rămas fără locuinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apel la solidaritate pentru Florin Constantin, membru al trupei Divertis, care şi-a pierdut apartamentul în explozia de la Iaşi.
 Vizualizări articol: 4249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Apel la solidaritate pentru Florin Constantin, membru al trupei Divertis, care şi-a pierdut apartamentul în explozia de la Iaşi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pai d-aia... trimis de
(11 aug 2016, 13:14:11
... autoritatile mult hulite ne-au recomandat sa facem asigurari pentru locuinte . Acu' nu-s io fan autoritate publica , da' sa stai cu mana intinsa cand primaria nu are nici o treaba cu E-onu' care e entitate privata si nu si-a facut treaba, de a sarit blocul in aer. Exact ca si cum s-ar strica televizoru' cuiva si ala s-ar duce la Primarie sa ceara daune . empatizam,,empatizam , dar pana la un punct. O asigurare full pentru un apartament e sub 100 euro pe an.
1.1  RE: Pai d-aia... trimis de
(11 aug 2016, 16:56:03
Cine mai crede in autoritati, sigur crede si in Mos Craciun. Poolimea plateste "autoritatilor" asigurari de sanatate si ce primeste ? Plateste asigurari , rovignete la masina si ce primeste ? Plateste taxe la primarie si ce primeste ? Toti te jupoaie frumos, elegant, cat de cat, sub umbrela legii, a fricii si constrangerii dar, cand trebuie sa ti se intoarca investitia primesti delasare, dispret si aroganta. Romanul e patit, asa ca nu mai pune botul la vrejeli de astea , cum ar fi, ca o asigurare beton te lasa sa dormi linistit. Parca era si o reclama pe tema asta, ca poti dormi linistit pentru ca, cine trebuie, lucreaza pentru dumneavoastra.
2.   Subscriu trimis de
(11 aug 2016, 15:42:56
Nu vreau sa par plin de rautati, dar e clar ca in acel bloc au fost mai multe familii. De ce doar unul trebuie promovat? De ce nu toti necajitii merita ajutor? In alta ordine de idei, are mare dreptate MELANOGASTERU- o asigurare ane-ar scuti pe toti sa stam cu mana intinsa. Zic Doamne fereste si apara!...dar bagati la cap....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei