Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 aug 2016 - Anul XXI, nr. 183 (6296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Tânăr acuzat de tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat în spate pe un coleg de pahar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 19 ani din comuna Ciprian Porumbescu a fost încarcerat după ce l-a înjunghiat pe un coleg de petrecere, un tânăr de 20 de ani din comuna Ilişeşti. Agresiunea a avut loc marţi seara, într-un bar din Ilişeşti, după ce între cei doi a avut loc o altercaţie, iar tânărul de 20 de ani l-a lovit cu pumnul pe cel de 19 ani. Tânărul lovit şi-a chemat tatăl în bar şi, împreună cu acesta, i-a aplicat o corecţie celui care l-a lovit cu pumnul, înjunghiindu-l în spate. Rănitul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la spital.

Cercetările poliţiştilor au demarat imediat după ce marţi seara, în jurul orei 21.15, administratorul unui bar din Ilişeşti a sunat la 112, anunţând despre producerea unei agresiuni, în urma căreia un tânăr a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la spital. La faţa locului au ajuns poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Moara, care au cules primele informaţii legate de agresiune. Ei au constatat că tânărul de 20 de ani din comuna Ilişeşti se afla în bar cu mai mulţi prieteni, printre care şi Ilie Cosmin Căilean, un tânăr de 19 ani cu care se cunoştea de mai mult timp. După ce au luat câteva pahare, între cei doi a izbucnit un conflict, primul lovindu-l pe tânărul de 19 ani cu pumnul în faţă. Supărat de tratamentul primit, Ilie Cosmin Căilean şi-a chemat tatăl în bar şi, împreună cu acesta, l-a atacat pe tânărul de 20 de ani, înjunghiindu-l în zona spatelui.

Un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, după care tânărul a fost transportat la spitalul din Suceava, unde a fost diagnosticat cu hemopneumotorax prin agresiune. În scurt timp la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului sucevean a ajuns şi Ilie Cosmin Căilean, care în urma investigaţiilor medicale a  fost diagnosticat cu contuzie de piramidă nazală şi plagă tăiată antebraţ drept, neavând nevoie de internare în spital.

 

Tentativă de omor

În urma continuării cercetărilor privind agresiunea comisă asupra tânărului de 20 de ani şi în urma examinării medico legale a victimei, s-a concluzionat că acesta are mai multe leziuni, cea mai gravă fiind un hemopneumotorax. Aceste leziuni au fost produse prin lovire în zona hemitoracelui cu un corp tăietor-înţepător, apt de a produce moartea şi necesită 20-25 de zile de îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat, procurorul criminalist a hotărât punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Ilie Cosmin Căilean, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În baza unei ordonanţe de reţinere, tânărul de 19 ani a fost reţinut şi încarcerat pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, în timpul zilei de joi. În timpul zilei de vineri acesta urma să ajungă în faţa magistraţilor Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr acuzat de tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat în spate pe un coleg de pahar.
 Vizualizări articol: 3460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr acuzat de tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat în spate pe un coleg de pahar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei