Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2016 - Anul XXI, nr. 179 (6292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Şocant!

Crimă înfiorătoare: Copil de 12 ani, găsit cu capul zdrobit şi spânzurat cu un şnur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un copil în vârstă de numai 12 ani a fost ucis într-un mod absolut înfiorător, fiind găsit cu capul zdrobit şi cu un şiret în jurul gâtului. S-a întâmplat în satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, macabra descoperire fiind făcută ieri după-amiază. Copilul a fost găsit pe un deal cu vegetaţie, în afara satului, şi era dat dispărut de duminică. Crima a fost comisă în comunitatea de romi din satul Capu Codrului, iar suspecţii de omor sunt alţi minori, care nu au mai mult de 14-15 ani.

 

A plecat să joace fotbal şi nu s-a mai întors

Gheorghe Cozmin Covaci, în vârstă de 12 ani, a plecat duminică, în jurul orei 15.00, să joace fotbal alături de mai mulţi copii din sat. Părinţii şi cei opt fraţi l-au aşteptat acasă, însă băiatul nu a mai venit. Seara, au început să-l caute pe băiat, însă nu l-au găsit. Au sunat şi la 112 şi au anunţat dispariţia. Din păcate, ieri, în jurul orei 16.00, unul dintre fraţi avea să-l găsească pe băiat mort pe un deal cu vegetaţie deasă, în afara zonei locuite. Era dezbrăcat de la brâu în sus, avea o lovitură foarte puternică la cap şi un şnur de la papuc în jurul gâtului.

Sandu Covaci, tatăl băiatului, a povestit: „Am văzut că băiatul nu mai vine, am început să-l căutăm peste tot, dar nu l-am mai găsit... m-am dus la vecinii mei, cu care ştiam că băiatul a plecat la fotbal. Unul din băieţi mi-a spus că nu ştie nimic, dar avea vorba schimbată, se ascundea. Apoi mi-a spus că l-a condus până aproape de casă, dar nu mai ştie nimic”.

Oamenii îi bănuiesc de omor pe doi fraţi, vecini, cu care băiatul lor a mers la fotbal şi care l-au mai agresat şi în trecut.

 

Copiii şi-ar fi băut minţile cu palincă

Din câte se pare, minorii au consumat palincă după ce au jucat fotbal, iar la vârsta lor băutura le-a luat imediat minţile.

Când a fost găsit, ieri după-amiază, cadavrul minorului era deja în stare de putrefacţie. Asta a confirmat pentru anchetatori că acesta a murit încă de duminică. După toate probabilităţile el a fost ucis cu o piatră, cu care a fost lovit în cap cu o violenţă extremă. Cât despre şnurul cu care era legat, este posibil ca autorii să fi încercat să însceneze o sinucidere prin spânzurare ori să-l fi ştrangulat pentru a se asigura că este mort. Sunt detalii absolut înfiorătoare.

 

Anchetatorii au audiat un suspect imediat ce au ajuns la faţa locului

La faţa locului au ajuns, ieri după-amiază, judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. De asemenea, un medic legist a venit la faţa locului pentru a aduna indicii cu privire la modul în care s-a produs moartea copilului.

Anchetatorii l-au ridicat pentru audieri pe un minor în vârstă de 15 ani, cel care susţine că l-a condus pe băiat până aproape de casă pentru că acesta din urmă se temea să meargă singur. Membrii familiei Covaci sunt convinşi că acesta are legătură cu abominabila faptă. Oamenii spun că este puţin probabil ca băiatul să fi fost ucis în locul în care a fost găsit şi cred că omorul a fost comis în altă parte. Dacă acest scenariu va fi confirmat de ancheta poliţiei, atunci foarte probabil sunt cel puţin 2-3 complici la comiterea faptei.

Cauzele exacte ale morţii urmează să fie stabilite de medicul legist în cursul zilei de astăzi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crimă înfiorătoare: Copil de 12 ani, găsit cu capul zdrobit şi spânzurat cu un şnur.
 Vizualizări articol: 15062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Crimă înfiorătoare: Copil de 12 ani, găsit cu capul zdrobit şi spânzurat cu un şnur2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei