Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2016 - Anul XXI, nr. 179 (6292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calendar schimbat

Candidaţii înscrişi la admiterea de la USV se pot înmatricula pe toată perioada verii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii care în perioada 18-25 iulie s-au înscris în vederea admiterii la una dintre cele nouă facultăţi ale Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) se pot înmatricula pe toată durata verii, până la data de 31 august.

Neînmatricularea conduce la pierderea locului obținut în urma concursului de admitere, astfel că pentru a confirma locul ocupat, candidatul declarat admis are obligaţia de a se înmatricula.

„S-a prelungit această perioadă până la data de 31 august. Dacă mai sunt candidaţi care nu s-au înmatriculat încă, dar pe perioada verii se hotărăsc că vor să studieze la USV, pot veni să-şi confirme locul. Se întâmplă astfel şi la alte universităţi, în centre universitare mari”, a menţionat prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu, prorector al USV, responsabil de procesul de admitere.

Cei care vor să se înmatriculeze se pot adresa secretariatului Rectorat în zilele de luni, marți și miercuri, între orele 10:00-11:00 și 13:00-14:00.

 

2.199 de candidaţi admişi în prima etapă

Reprezentanţii Universităţii din Suceava au transmis că numărul celor admişi la USV, până la data de 29 iulie, este de 2.199.

1.235 au fost admişi la programele de licenţă ale instituţiei, 193 au ales programe de învăţământ la distanţă, 735 au fost admişi la programele de masterat, iar 36 de candidaţi au ales programe de conversie profesională din oferta Universităţii.

„Aceste cifre pot suferi modificări în urma unor eventuale retrageri, precum şi a unor noi înmatriculări. Perioada de înmatriculare pentru candidaţii declaraţi admişi în sesiunea iulie a fost prelungită în conformitate cu hotărârea adoptată de Senatul USV”, au transmis reprezentanţii USV.
Reamintim că a doua sesiune de admitere la USV va avea loc între 5 și 12 septembrie (fără duminică, 11 septembrie).

Referitor la programele de licenţă ale Universităţii, cea mai mare adresabilitate s-a înregistrat pentru specializările Calculatoare, Drept, Contabilitate şi Pedagogia învățământului primar și preșcolar.

La cele patru programe de licență locurile au fost deja ocupate din această sesiune, prin urmare, ele nu vor mai fi incluse în cea de a doua rundă de admitere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii înscrişi la admiterea de la USV se pot înmatricula pe toată perioada verii.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Candidaţii înscrişi la admiterea de la USV se pot înmatricula pe toată perioada verii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei