Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2016 - Anul XXI, nr. 176 (6289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Concertul susţinut de Nicu Alifantis duminică, la Cetatea de Scaun a Sucevei, va fi gratis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concertul pe care Nicu Alifantis îl va susţine duminică seara la Cetatea de Scaun a Sucevei va fi gratis. Potrivit organizatorilor evenimentului, accesul în cetate va fi gratuit duminică, după ora 18:00. Spectacolul susţinut de Nicu Alifantis, care va începe după ora 19:00, face parte din seria de evenimente care vor fi organizate duminică în deschiderea Programului „Hai în Bucovina” şi a proiectului „Luna Diasporei”, organizate de Consiliul Judeţean. Astfel, manifestările de duminică, 31 iulie a.c., vor începe la ora 14:00 cu redeschiderea Muzeului de Istorie al Bucovinei, prilej cu care vor fi vernisate mai multe expoziţii, una cu tema „Ie şi cămeşă din Bucovina”, dar şi expoziţii de fotografii şi tablouri cu teme din Bucovina. Seria evenimentelor va continua la ora 18:00, la Târgul Meşterilor Populari din incinta Muzeului Satului Bucovinean din apropierea Cetăţii de Scaun. Tot la Muzeul Satului va avea loc şi un târg de produse tradiţionale, „Gustă din Bucovina”, iar sucevenii şi turiştii vor putea asista şi la un concert susţinut de Zoli Toth Project. Pentru a avea acces la concert, cei interesaţi vor trebui să achite doar preţul de intrare în Muzeul Satului Bucovinean. Manifestările de duminică se vor încheia la Cetatea de Scaun a Sucevei, acolo unde de la ora 19:00 va avea loc deschiderea oficială a expoziţiei permanente, eveniment care va debuta cu 12 salve de tun trase de pe ziduri. Expoziţia permanentă se va axa în special pe funcţia militară a Cetăţii de Scaun, fiind prezentate săli de arme, sala tezaurului, monetăria, diverse aspecte din viaţa cetăţii. Apoi, de la 19:50, pe zidurile cetăţii patru actori ai teatrului din Botoşani, în frunte cu Marius Rogojinschi, vor prezenta un fragment din „Apus de Soare”, evenimentele de la cetate încheindu-se cu un concert susţinut de Nicu Alifantis în incinta cetăţii.

Acţiunile din cadrul "Lunii Diasporei" vor continua pe tot parcursul lunii august, urmând să aibă loc întâlniri ale autorităţilor cu sucevenii plecaţi la muncă în străinătate. Tot în luna august vor mai avea loc şi evenimente precum  Festivalul Național al Păstrăvului de la Ciocănești (13 şi 15 august), Festivalul de rock „Bucovina Rock Castle” (18 – 20 august), Festivalul Internațional de Film „UNICA” din Suceava (19 - 26 august), mitingul aviatic de pe Aeroportul Ştefan cel Mare (27 - 28 august) şi Sărbătoarea muntelui de pe Rarău, pe 28 august.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concertul susţinut de Nicu Alifantis duminică, la Cetatea de Scaun a Sucevei, va fi gratis.
 Vizualizări articol: 2868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Concertul susţinut de Nicu Alifantis duminică, la Cetatea de Scaun a Sucevei, va fi gratis3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei