Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2016 - Anul XXI, nr. 176 (6289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Muzeul Satului

Astăzi se deschide Târgul Meşterilor Populari, ediţia a XXI-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Muzeul Satului Bucovinean din municipiul Suceava se va desfăşura, în perioada 29-31 iulie, cea de-a XXI-a ediţie a Târgului Meşterilor Populari, la care sunt aşteptaţi să participe aproximativ 100 de meşteri populari din toate zonele etnografice ale ţării, precum Bucovina, Maramureş, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Banat şi Transilvania. Meşterii populari vor expune spre vânzare publicului vizitator o diversitate impresionantă de obiecte de artă create de aceştia: ceramică utilitară şi decorativă, lemn, papură şi împletituri de nuiele, piese textile, port popular tradiţional şi vestimentaţie inspirată din aceasta, podoabe, pictură naivă, icoane pe sticlă, ouă încondeiate, obiecte din sticlă, metal, os etc. Târgul Meşterilor Populari poate fi vizitat între orele 9:00 – 21:00. Pe întreaga perioadă de desfăşurare a Târgului Meşterilor Populari, pe lângă demonstraţii practice ale diverselor meşteşuguri realizate de artişti populari, vor avea loc şi spectacole folclorice la care vor participa artişti populari şi ansambluri de dans din zona Sucevei, dar şi invitaţi speciali, precum Zoli Toth Project. Muzeul Bucovinei invită pe toţi iubitorii de tradiţii populare să participe la eveniment şi să petreacă momente de relaxare într-un cadru arhitectural deosebit - Muzeul Satului Bucovinean - unde au ocazia să viziteze obiective de arhitectură populară tradiţională din toate zonele etnografice ale Sucevei şi pot lua contact cu spiritualitatea populară a satului tradiţional din Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi se deschide Târgul Meşterilor Populari, ediţia a XXI-a.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Astăzi se deschide Târgul Meşterilor Populari, ediţia a XXI-a1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei