Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iul 2016 - Anul XXI, nr. 174 (6287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Suceava

Problema verdelui intens din Piaţa Centrală, rezolvată prin montarea de luminatoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Roşiile au din nou culoare roşie, nu neagră, după ce în Piaţa Centrală a Sucevei au fost făcute o serie de modificări la acoperişul montat recent, în cadrul lucrărilor de modernizare a acestui spaţiu de comercializare a produselor agroalimentare.

Nemulţumirile comercianţilor de acolo, dar şi ale clienţilor, care nu mai deosebeau bine legumele şi fructele coapte de cele necoapte sau îşi dădeau mai greu seama de calitatea lor, din cauza luminii verzi, difuze, destul de obositoare, s-au diminuat după ce au fost înlocuite o parte din plăcile verzi, fiind montate luminatoare.

„Până acum au fost montate 24 de luminatoare, vom mai face astfel de zone cu iluminare naturală, încât vom ajunge la 30 de luminatoare, iar de va fi nevoie, vom căuta şi soluţii complementare. Am fost în piaţă, produsele arată normal, dar tot am mai văzut nemulţumiri din partea unor comercianţi”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi.

Modificările făcute la acoperişul Pieţei Centrale nu au fost plătite suplimentar de municipalitatea suceveană, acestea fiind efectuate în baza prevederilor contractuale, în perioada de garanţie a lucrării.

Problema verdelui prea intens din interiorul Pieţei Centrale a fost semnalată la scurt timp după redeschiderea tronsoanelor modernizate, cauza fiind pigmentul prea puternic din culoarea acoperişului, care, în baza autorizaţiei de urbanism eliberate, a trebuit obligatoriu să fie verde, la fel precum culoarea cu care a fost acoperită piaţa iniţial, restricţia fiind impusă de Disciplina în Construcţii deoarece în zona clădirilor istorice sunt permise doar învelitori având aceeaşi formă, culoare şi material ca modelul original.

În urma articolelor din presă, conducerea Primăriei Suceava s-a angajat să schimbe acoperişul, dacă problema nu se rezolvă altfel în câteva luni, mai ales că a primit asigurări de la constructor că după câteva luni, pigmentul din învelitoare îşi va pierde din intensitate, iar culorile se vor vedea normal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Problema verdelui intens din Piaţa Centrală, rezolvată prin montarea de luminatoare.
 Vizualizări articol: 3449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problema verdelui intens din Piaţa Centrală, rezolvată prin montarea de luminatoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei