Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iul 2016 - Anul XXI, nr. 173 (6286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Măsură

Refacerea lacului viitoarei zone de agrement Tătăraşi nu mai poate aştepta rezultatul licitaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Operaţiunea de decolmatare a lacului principal al viitoarei zone de agrement Tătăraşi va fi finalizată de municipalitatea suceveană săptămâna aceasta, când, treptat, se va trece la umplerea acestuia cu ape din izvoarele care îl alimentează.

„Nu mai putem aştepta până când se va lămuri treaba cu contestaţia licitaţiei de amenajare a zonei de agrement. Era mai uşor şi pentru constructor să intervină să execute o parte din lucrările necesare, acum, când lacul este secat, ca urmare a măsurilor luate de noi pentru a-l igieniza. Dar cum lucrurile par să mai dureze mult, mai bine încheiem ce aveam noi de făcut şi cine va câştiga licitaţia va trebui să o ia de la capăt”, a spus viceprimarul Sucevei, Marian Andronache.

Lucrările de amenajare a zonei de agrement Tătăraşi, din municipiul reşedinţă de judeţ, au fost blocate ca urmare a contestării rezultatului licitaţiei de către firma Victor Construct SRL Botoşani.

Contestaţia, care va fi analizată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), sau cu care se va putea ajunge şi în instanţă, a fost depusă în ultima zi, pe 7 iulie, când urma să fie anunţat câştigătorul licitaţiei, Civica Suceava.

Victor Construct, firma clasată pe locul II la licitaţie, a contestat atât procedura de licitaţie, cât şi proiectul de execuţie.

Pentru amenajarea zonei de agrement Tătăraşi, pe cele aproximativ trei hectare de teren preluate de la RA-APPS, municipalitatea suceveană a contractat un credit de 10 milioane de lei, purtător de dobândă doar din momentul în care încep să se facă extrageri pentru plata lucrărilor.

Pe lângă amenajarea celor două iazuri, proiectul de realizare a zonei de agrement include şi un debarcader, pentru plimbări cu hidrobiciclete, o fântână arteziană, pavilion muzical, un cabinet medical, terenuri de fotbal şi tenis, locuri de joacă pentru copii, dar şi un teren de mini-golf.

Din păcate, toate acestea rămân deocamdată un vis frumos, care ar putea fi împlinit abia în vreo doi ani de zile, în funcţie de cât de rapid se va finaliza sarabanda contestaţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Refacerea lacului viitoarei zone de agrement Tătăraşi nu mai poate aştepta rezultatul licitaţiei.
 Vizualizări articol: 3407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Refacerea lacului viitoarei zone de agrement Tătăraşi nu mai poate aştepta rezultatul licitaţiei2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei