Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iul 2016 - Anul XXI, nr. 166 (6279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul după altul

Trei biciclişti răniţi în accidente rutiere, într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi copii şi un bătrân au fost răniţi în accidente rutiere pe care tot ei le-au provocat în timp ce se deplasau pe biciclete. Toate cele trei accidente au avut loc sâmbătă şi, din păcate, au confirmat din nou o mare problemă de pe şoselele din judeţ: foarte multe accidente în care cad victime biciclişti, în marea majoritate după ce aceştia comit erori grave în trafic.

Un prim accident a avut loc în jurul orei 16.30, pe drumul judeţean care străbate comuna Siminicea. O minoră în vârstă de 12 ani se deplasa cu bicicleta pe un drum secundar, iar la un moment dat a pătruns pe DJ 208D, principala arteră care străbate comuna. În intersecţia în care avea indicatorul „Stop”, fetiţa a ieşit în faţa unui autoturism Audi, condus regulamentar de un localnic în vârstă de 26 de ani. În urma impactului, fata a fost proiectată pe carosabil. O ambulanţă a preluat-o şi transportat-o la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată preliminar cu un traumatism cranio-cerebral, o contuzie toracică şi o contuzie coloană lombară. Medicii au apreciat că fata are nevoie de 8-10 zile de îngrijiri medicale, fără ca leziunile să pună probleme deosebite.   

Aproximativ la aceeaşi oră, 16.30, un alt accident rutier a avut loc la Volovăţ. Din cercetările poliţiei rezultă că o conducătoare auto în vârstă de 31 de ani, din Solca, aflată la volanul unui VW Borra, s-a trezit în faţă cu o bicicletă pe care se afla o fetiţă care încerca să traverseze drumul. Şoferiţa a reuşit să frâneze, practic bicicleta lovindu-se de maşină. Fata în vârstă de 11 ani care se deplasa pe bicicletă a scăpat uşor, fără leziuni care să necesite transportarea la spital.

Al treilea accident rutier a avut loc în jurul orei 17.30, la Râşca. Un bătrân în vârstă de 74 de ani, din Râşca, mergea pe contrasens cu o bicicletă pe drumul comunal Dumbrăveni-Râşca, condiţii în care la un moment dat a fost izbit de un autoturism VW, al cărui şofer rula regulamentar. În urma impactului, bătrânul a ajuns la spital, fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral deschis şi alte plăgi, leziunile fiind uşoare şi necesitând doar o zi de internare.

Cele mai recente analize ale poliţiştilor de la Serviciul Rutier Suceava arată că indisciplina bicicliştilor este a treia cauză a accidentelor grave care au loc în judeţ. Cum s-a întâmplat şi sâmbătă, cel mai adesea victimele sunt fie copii, fie vârstnici care nu cunosc sau nu respectă, după caz, regulile minime de circulaţie. Cel mai des accidentele au loc după ce bicicliştii nu se asigură la schimbarea direcţiei de mers ori atunci când intră pe un drum cu prioritate.

O statistică a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava arată că, în 2015, în a doua jumătate a anului, au avut loc câte 23 de accidente pe lună în care au căzut victime biciclişti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei biciclişti răniţi în accidente rutiere, într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 2166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei biciclişti răniţi în accidente rutiere, într-o singură zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei