Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2016 - Anul XXI, nr. 149 (6262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un conflict care scapă de sub control

Tânăr bătut măr, în războiul cu mai multe episoade violente a două găşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Suceava, a suferit leziuni serioase prin agresiune, după ce a fost bătut de mai mulţi tineri, duminică dimineaţă, în zona satului Feteşti, după ce iniţial a fost urmărit în trafic, de la ieşirea din discoteca din satul Poiana, comuna Zvoriştea. Cătălin Ilie Puriuc, victima din acest caz, a fost la rândul lui agresor la începutul lunii mai, când opt tineri din Suceava au bătut un tânăr din Sf. Ilie, în faţa Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava. De câteva luni de zile, între două găşti de tineri, majoritatea din municipiul Suceava şi din satele Sf. Ilie şi Şcheia, s-au iscat mai multe răfuieli, cu urmăriri în trafic şi bătăi, care nu pot fi catalogate doar ca simple îmbrânceli între tineri. Poliţia trebuie să intervină cât mai urgent şi mai ferm pentru a nu se ajunge la agresiuni şi mai grave.

 

Reţinut ca suspect pentru un furt cu prejudiciu de 80.000 de dolari şi pus în libertate

Cătălin Ilie Puriuc, în vârstă de 19 ani, este unul din cei trei tineri care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, la finele săptămânii trecute, pentru spargerea cu prejudiciu imens de la Dumbrăveni. După cum am arătat pe larg în ediţia de ieri a ziarului nostru, din casa unui afacerist din Bazar s-a furat un seif cu bani şi bijuterii, prejudiciul total fiind de 80.000 de dolari. Ulterior, dintre cei trei suspecţi, doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în timp ce Cătălin Ilie Puriuc a fost lăsat în libertate. Nu avem date despre probele împotriva sa şi de ce a fost lăsat în  libertate, însă Cătălin Ilie Puriuc susţine că este doar prieten cu cei doi arestaţi pentru furtul cu prejudiciu imens, iar el nu ştie mai multe despre faptă.

 

„Erau vreo 15, au tăbărât cu parii pe mine”

Pus în libertate vinerea trecută, după 24 de ore de arest, Cătălin Ilie Puriuc a mers, sâmbătă seară, la discoteca din satul Poiana, comuna Zvoriştea. Tânărul a povestit că în discotecă a întâlnit mai multe feţe „neprietenoase”.

„Am plecat de la discoteca din Poiana cu o maşină, la volan era un amic, iar după noi au plecat în urmărire trei maşini. Ne-au ajuns în urmă după ce am luat-o spre Feteşti. Cei care mai erau în maşină cu mine au apucat să coboare, însă pe mine m-au prins. Erau vreo 15, au tăbărât cu parii pe mine”, ne-a declarat tânărul.

Acesta spune că totul i se trage de la incidentul din 5 mai: atunci, un tânăr de 16 ani, din Sf. Ilie, a fost urmărit cu două maşini, din care au coborât opt tineri care i-au aplicat multiple lovituri. Agresiunea s-a petrecut în faţa Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, unde victima este elev. Cătălin Ilie Puriuc este unul dintre tinerii care au stat 24 de ore în arest după acel incident. De precizat că tânărul agresat pe 5 mai a fost la rândul lui agresor, la o altă bătaie în noaptea de Revelion.

 

Doar doi suspecţi identificaţi până acum

În urma agresiunii de acum două zile, Cătălin Ilie Puriuc a fost diagnosticat cu plăgi contuze, echimoze şi excoriaţii, ce s-au putut produce prin loviri cu corpuri sau mijloace contondente, leziunile putând necesita 11-13 zile de îngrijiri medicale.

Printre altele, tânărul s-a ales cu mai multe copci în zona frunţii, în urma loviturilor primite.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a confirmat agresiunea asupra lui Cătălin Ilie Puriuc şi faptul că s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Până ieri, existau doar doi suspecţi în cazul acestei agresiuni, doi fraţi, Vasile şi Traian Uriciuc, ambii din municipiul Suceava, care au şi ei la activ dosare penale pentru alte fapte cu violenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr bătut măr, în războiul cu mai multe episoade violente a două găşti.
 Vizualizări articol: 13858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tânăr bătut măr, în războiul cu mai multe episoade violente a două găşti3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Soareci trimis de
(29 iun 2016, 00:29:03
sobolani de cartier. Eu unul nu i-as amenda deloc. Le-as constri un club numai al lor sa-si dea cu parii in cap pana se omoara intre ei. Altfel nu cred ca putem scapa de cimpanzeii astia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de patlagină Printre multele siropuri şi dulceţuri pregătite acasă în acest sezon, siropul de pătlagină poate fi o alegere inspirată dacă ne gândim că va fi extreme de util să deţinem aşa ceva în cămară la iarnă, în sezonul tusei şi... Citeşte