Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2016 - Anul XXI, nr. 144 (6257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Şi-a găsit sfârşitul la cules de bureţi, după ce un copac s-a prăbuşit peste ea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie de 46 de ani din comuna Poiana Stampei şi-a găsit sfârşitul luni după-amiază, într-o pădure de lângă Vatra Dornei, după ce un copac s-a prăbuşit peste ea. În urma unui apel la 112, un echipaj al ambulanţei a încercat să-i dea acesteia primul ajutor, însă din păcate femeia nu a mai putut fi salvată.

Cercetările întreprinse de poliţişti aveau să arate faptul că Antoneta Anania, de 46 de ani, din comuna Poiana Stampei, a plecat împreună cu soţul ei, luni la prânz, la cules de ciuperci, într-o pădure de pe raza Cantonului Silvic Faţa Tătarului, aparţinând Ocolului Silvic Dorna. Cei doi s-au s-au despărţit la un moment dat, fiecare alegând o altă potecă prin pădure. În jurul orei 15.00, bărbatul a sunat-o pe soţia sa pe telefonul mobil şi văzând că aceasta nu răspunde, a început să o caute prin pădure, continuând să o sune. La un moment dat a auzit telefonul soției sale sunând și a găsit-o pe aceasta fără suflare sub un arbore, după care a început să strige după ajutor. A fost auzit în cele din urmă de un bărbat, care, sosit la faţa locului, a sunat la 112, povestind ce s-a întâmplat. Un echipaj SMURD deplasat în pădure a încercat resuscitarea victimei, însă fără rezultat, constatându-se decesul acesteia. În urma cercetărilor făcute la faţa locului, s-a constatat faptul că arborele prăbuşit avea o secţiune de tăiere completă la baza lui, veche de aproximativ două săptămâni, fiind ţinut în picioare de arborii învecinaţi. În acea zi, ghinionul femeii a făcut ca arborele să se desprindă dintre copacii unde stătea fixat şi să se prăbuşească peste aceasta. La examinarea cadavrului femeii, acesta avea o plagă în zona capului, fără a avea alte urme de violenţă. Poliţiştii aşteaptă acum efectuarea necropsiei pentru clarificarea condiţiilor în care şi-a găsit sfârşitul femeia. Ei fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor din culpă şi încearcă să stabilească vinovăţia în ceea ce priveşte tăierea arborelui care s-a prăbuşit şi a curmat viaţa femeii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a găsit sfârşitul la cules de bureţi, după ce un copac s-a prăbuşit peste ea.
 Vizualizări articol: 7981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şi-a găsit sfârşitul la cules de bureţi, după ce un copac s-a prăbuşit peste ea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei