Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2016 - Anul XXI, nr. 144 (6257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şedinţă de constituire

Gheorghe Flutur preia astăzi preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, va prelua începând de astăzi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, revenind la şefia acestei instituţii după o pauză de patru ani. Gheorghe Flutur s-a mai aflat la conducerea acestei instituţii în mandatul 2008 – 2012. Potrivit ordinului emis de prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean Suceava va avea loc astăzi, începând cu ora 9:00, în sala de şedinţe Bucovina din Palatul Administrativ. Pe ordinea de zi a şedinţei se află alegerea membrilor comisiei de validare a noilor consilieri judeţeni, precum şi validarea mandatelor noilor membri ai deliberativului judeţean. După validare, consilierii judeţeni vor depune jurământul, apoi va avea loc constituirea efectivă a noului Consiliu Judeţean Suceava şi alegerea preşedintelui acestei instituţii. Tot în şedinţa de astăzi a noului Consiliu Judeţean Suceava va avea loc şi alegerea celor doi vicepreşedinţi ai instituţiei, precum şi aprobarea numărului, denumirii şi componenţei comisiilor de specialitate pe diferite domenii de activitate.

Gheorghe Flutur va reveni la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava având în vedere că după alegerile locale din data de 5 iunie 2016, PNL a obţinut o majoritate de 21 de mandate de consilieri judeţeni. Din noul Consiliu Judeţean va mai face parte doar PSD, care are 16 mandate de consilieri.

 

Viorel Seredenciuc şi Gheorghe Niţă vor fi viitorii vicepreşedinţi ai CJ Suceava

Noul preşedinte al CJ Suceava va fi ales din rândul consilierilor judeţeni, din partea PNL fiind anunţată candidatura liderului judeţean, actualul senator Gheorghe Flutur. Rămâne de văzut dacă social-democraţii vor avea o propunere pentru şefia acestei instituţii, în condiţiile în care din punct de vedere matematic nu au nici o şansă pentru a obţine această funcţie. 

De precizat că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat recent numele celor doi vicepreşedinţi cu care va lucra în viitorul mandat, aceştia fiind fostul viceprimar al Sucevei Viorel Seredenciuc şi consilierul judeţean Gheorghe Niţă.

Membrii PNL care au mandat de consilier judeţean sunt senatorul Gheorghe Flutur, Viorel Seredenciuc, Constantin Cadariu, Vasile Ilie, fostul primar de Fălticeni Vasile Tofan, fostul primar de Vatra Dornei Ioan Moraru, fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Eugen Șalar, Octavian Ilisoi, Ion Bădeliţă, Radu Dominte, Radu Pentiuc, Sorina Barbu, Niculai Barbă, Marin Gheorghe Niţă, Marius Juravle, Cătălina Culipei, Dorel Guliciuc, Rodica Andriescu, Gavril Ursescu, Gabriel Hârja şi Tudor Titianu.Cei 16 consilieri judeţeni ai PSD aleşi sunt Cătălin Nechifor, preşedintele din ultimii patru ani al Consiliului Judeţean, deputatul Ioan Stan, Gheorghe Apetrii, actualul vicepreşedinte Alexandru Rădulescu, Dan Ioan Cuşnir, Gavril Vîrvara, Virginel Iordache, Simion Sticleţ, Brânduşel Nichitean, Cristian Cuciurean, Oana-Elena Pintilei, Gheorghe Monoranu, Dumitru Dumitru, Mihai Grozavu, Niculai Bosancu şi Gabriela Mihai. În condiţiile în care deputatul Ioan Stan a anunţat deja că renunţă la mandatul de consilier judeţean, în locul lui va fi a fi validat Mişu Gafencu.

După şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean Suceava, la ora 12:00 este programată prima întâlnire a preşedintelui Gheorghe Flutur cu primarii suceveni şi cu şefii din instituţiile deconcentrate din judeţ.

Cătălin Nechifor, care a condus Consiliul Judeţean Suceava în mandatul 2012 – 2016, va pleca din această funcţie împreună cu trei consilieri din cadrul Cabinetului Preşedintelui, Ioana Irimia, Teodor Sârghe şi Cristian Şologon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur preia astăzi preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 6101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 7 voturi
Gheorghe Flutur preia astăzi preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava1.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 iun 2016, 13:08:42
Felicitari domnule Flutur. Suntem siguri ca judetul in urmatorii 4 ani se va dezvolta pentru binele locuitorilor din aceasta frumoasa zona a tarii. Mult succes .
2.   Sucevenii au venit la vot ptr. modernizarea Bucovi trimis de
(22 iun 2016, 15:22:58
Il simtim pe dl Flutur mai puternic, bataios si bine intentionat. Este motivat si mai bine pregatit decat multi ce fac politica pe aici. Are acel soi de putere imbinata cu demnitate la care orice politician ravneste. Munca depusa ii da dreptul sa spere la recunostinta oamenilor.
Oamenii sunt constienti de cit a construit Flutur pentru binele lor si admira dorinta manifestata de a continua pe mai departe cele incepute.
Sucevenii au venit la vot pentru modernizarea Bucovinei!
3.   Orașul Broșteni- Poartă de intrare în Bucovina trimis de
(22 iun 2016, 18:39:10
Așteptăm cu interes să vă puneți în aplicare programul prin care să dați o față nouă infrastructurii de pe Valea Bistriței. Așteptăm să vedem și noi că se schimbă ceva în zona noastră așa cum s-a schimbat fața localităților din Bucovina. Felicitări domnule Flutur și succes în tot ceea ce v-ați propus pentru județul Suceava.....și nu ne uitați !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei