Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2016 - Anul XXI, nr. 139 (6252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Ilişeşti

Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 53 de ani, din Suceava, a ajuns luni după-amiază la spital, în stare comatoasă, după ce a fost implicat într-un accident petrecut pe DN 17, în comuna Ilişeşti. Autoturismul Toyota la volanul căruia se afla bărbatul a fost lovit în plin de o autoutilitară marca Mercedes în momentul în care bărbatul efectua un viraj la stânga, spre un drum lăturalnic. În urma impactului, cel aflat la volanul autoturismului Toyota a rămas încarcerat în maşină, iar după ce a fost scos din autoturism de martori ai accidentului, a fost transportat în comă la spital, de o ambulanţă.

Investigaţiile ulterioare ale poliţiei au arătat că accidentul a avut loc în jurul orei 16.45. Un bărbat de 44 de ani, din comuna Frumosu, conducea o autoutilitară Mercedes pe DN 17, în spatele autoturismului Toyota, condus de suceveanul de 53 de ani. În zona unei intersecţii cu un drum lăturalnic, în momentul în care autoturismul efectua virajul spre stânga, a fost lovit de autoutilitară în zona portierelor din partea stângă, şoferul autoturismului rămânând încarcerat. El a fost scos dintre fiarele maşinii de martorii aflaţi la faţa locului până la sosirea pompierilor şi a fost transportat de echipajul unei ambulanţe la spitalul din Suceava.

În urma investigaţiilor efectuate la spital s-a stabilit că acesta nu avea traume din accident şi suferise un accident vascular cerebral în timp ce conducea autoturismul. Victima a rămas internată la Terapie Intensivă în secţia de Neurochirurgie a spitalului, cu diagnosticul de comă neurologică, accident vascular cerebral hemoragic, hemiplegie stânga şi comă de grad III. Bărbatul de 53 de ani a fost supus luni seara unei intervenţii chirurgicale de evacuare a hematomului cerebral, acesta fiind în continuare intubat şi ventilat mecanic, cu un prognostic rezervat din partea medicilor.

Conducătorul autoutilitarei Mercedes a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice, iar şoferului autoturismului Toyota i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vor să afle dacă impactul dintre cele două maşini a fost cauzat de pierderea cunoştinţei în urma accidentului vascular suferit de şoferul autoturismului sau acesta s-a produs în urma nerespectării normelor de circulaţie rutieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 7857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei