Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2016 - Anul XXI, nr. 138 (6251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Facilităţi oferite de CCI Suceava prin intermediul Biroului Virtual

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 Camera de Comerţ şi Industrie Suceava oferă, prin serviciul Biroul Virtual din cadrul acestei instituţii, o serie de facilităţi companiilor care doresc să îşi desfăşoare activitatea fără suportarea costurilor aferente unui birou standard. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că facilităţile oferite oamenilor de afaceri prin Biroul Virtual sunt mai atractive şi mai multe decât cele care au fost stabilite prin prevederile Legii incubatoarelor de afaceri.

„Prin intermediul serviciului nostru Biroul Virtual, mediul de afaceri beneficiază de aceleaşi servicii prevăzute în Legea incubatoarelor de afaceri, ba chiar mai multe”, a spus Gheorghiu. El a arătat că Legea incubatoarelor de afaceri a fost trimisă spre promulgare în data de 12 mai 2016, fiind adoptată de Parlamentul României în scopul sprijinirii mediului de afaceri prin acordarea de facilităţi fiscale constând în exonerarea de la obligaţia de plată a unor taxe şi impozite locale. Preşedintele executiv al CCI Suceava a arătat că deşi existent în mediul de afaceri, legalizarea conceptului de incubator de afaceri apare ca o recunoaştere şi o confirmare a unei structuri de sprijin a afacerilor, gestionată de un administrator cu atribuţii clare, care urmăreşte crearea unui mediu favorabil, sustenabil, pentru întreprinderile mici şi mijlocii nou înfiinţate, stimulându-le potenţialul de dezvoltare şi de viabilitate, prin asigurarea unor facilităţii fiscale şi a suportului antreprenorial necesar.

 

CCI Suceava oferă două pachete de servicii ale Biroului Virtual, Start Up şi Business

Gheorghiu a mai adăugat că fondatori ai unui incubator de afaceri pot fi autorităţile publice locale, o instituţie sau un consorţiu de instituţii de învăţământ superior acreditate, institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare, camerele de comerţ sau persoane juridice de drept privat.

„Pornind de la definiţia clasică a incubatorului, a fost legiferată situaţia juridică a rezidenţilor incubatorului de afaceri, care poate fi orice operator economic, întreprindere mică şi mijlocie, persoană juridică română şi/sau străină care funcţionează conform legii şi desfăşoară activităţi economice în interiorul incubatorului de afaceri, beneficiind de acest statut pentru o perioadă de până la 3 ani de la data obţinerii calităţii de rezident”, a spus Lucian Gheorghiu, care a mai adăugat că „având în vedere lipsa unor norme de aplicare a legii recent adoptate şi anticipând necesităţile mediului de afaceri, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a creat încă din anul 2011 Biroul Virtual, care este un nou şi inedit serviciu oferit companiilor care doresc să îşi desfăşoare activitatea fără suportarea costurilor aferente unui birou standard”.

Lucian Gheorghiu a spus că printre avantajele oferite de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava prin intermediul Biroului Virtual se numără adresă recunoscută pentru afacere în sediul CCI Suceava, acces la dotările Biroului Virtual, spaţiu eficient pentru întâlnirile de afaceri, fără cheltuieli pentru birou, fără garanţii, fără costuri de amenajare a biroului, fără cheltuieli de personal, fără costuri de telecomunicaţii (telefon sau internet), fără costuri de marketing şi publicitate şi în special fără birocraţie fiscală.

Lucian Gheorghiu a explicat că CCI Suceava oferă două pachete de servicii ale Biroului Virtual, Start Up şi Business, pentru orice buget, de orice dimensiuni şi pentru orice situaţie, oferind şi cinci servicii opţionale pentru cei interesaţi de externalizarea serviciilor de marketing, juridice, de resurse umane şi de contabilitate, toate detaliile legate de costuri şi eficienţă putând fi găsite pe site-ul www.ccisv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facilităţi oferite de CCI Suceava prin intermediul Biroului Virtual.
 Vizualizări articol: 2062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facilităţi oferite de CCI Suceava prin intermediul Biroului Virtual0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei