Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iun 2016 - Anul XXI, nr. 137 (6250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premiere

„Ziua campionilor”, la Școala Gimnazială Pârteştii de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială Pârteştii de Sus a organizat vineri, 10 iunie, ,,Ziua Campionilor”, activitate derulată în cadrul Proiectului educativ ,,Campion 2016”, proiect care are ca scop popularizarea şi premierea elevilor care au obţinut rezultate foarte bune la  olimpiade, concursuri şi festivaluri şcolare, pe durata anului şcolar 2015 – 2016. Acest proiect a ajuns la a XI-a ediţie şi se bucură de un real succes în rândul elevilor, al cadrelor didactice şi al părinţilor. În acest an şcolar au fost premiaţi în mod deosebit elevii care au obţinut rezultate foarte bune la etapele naţionale de educaţie tehnologică, limbă polonă şi de educaţie religioasă romano-catolică, respectiv Alexandra Iuga, Claudia Marculeac, Lucian Revai, Ramona Dorosceac, Alexandra Vavrici, Adrian Petriuc, Camelia Coman, Janinka Dorosceac, Daniel Jedinac, Marius Polaczek, Marius Cristian Stelmac şi Cristina Maria Tcaci, pregătiţi de profesorii Eugenia Toma, Maria Ostrovschi şi Terezia Solcan. Au primit diplome, premii şi elevii care au obţinut premii la faza judeţeană, la disciplinele educaţie tehnologică, limba polonă, religie romano-catolică, matematică  şi geografie. De asemenea, au fost premiaţi şi elevii care au avut participări la fazele judeţene pe discipline şcolare, elevii din ciclul primar pentru rezultate foarte bune obţinute la concursurile şcolare şi membrii Ansamblului folcloric ,,Pădureţul”, pentru premiile obţinute la diferite festivaluri din ţară. Alături de elevi au fost premiate şi cadrele didactice care au pregătit elevii performanţi şi s-au adresat mulţumiri părinţilor pentru sprijinul acordat copiilor în vederea participării la olimpiade, concursuri şi festivaluri.

 

„Creşterea motivaţiei elevilor de a se pregăti şi de a participa la olimpiade”

Directorul Școlii Gimnaziale Pârteştii de Sus, prof. Marcel Cojocar Sahlean, ne-a spus că „premierea elevilor s-a realizat cu sprijinul societăţii SC. Mărţişorul SRL, patroni Gabriela şi Sabin Gorcea şi Ghiţă şi Teodora Boloca, şi, în mod deosebit, cu sprijinul doamnei Elena Boloca, primarul Comunei Cacica”. Festivitatea s-a încheiat cu o după-amiază distractivă de dans şi muzică pentru elevi. Proiectul ,,Campion 2016” a avut ca obiective, după cum a adăugat prof. Marcel Cojocar Sahlean, creşterea motivaţiei elevilor de a se pregăti şi de a participa la olimpiade, concursuri şi festivaluri şcolare, cunoaşterea şi popularizarea în şcoală şi în localitate a elevilor care au obţinut performanţe şcolare şi extraşcolare, evidenţierea cadrelor didactice care au pregătit şi condus elevii spre obţinerea de performanţe, creşterea prestigiului şcolii în localitate, judeţ şi ţară prin obţinerea de performanţe la olimpiade, concursuri şi festivaluri şcolare, implicarea comunităţii  locale în organizarea şi premierea elevilor care au obţinut performanţe şi organizarea de activităţi plăcute şi distractive pentru elevi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ziua campionilor”, la Școala Gimnazială Pârteştii de Sus.
 Vizualizări articol: 2763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Ziua campionilor”, la Școala Gimnazială Pârteştii de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei