Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iun 2016 - Anul XXI, nr. 136 (6249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Premii

Trei proiecte sucevene, câştigătoare în cursa celor mai reuşite activităţi din „Şcoala altfel”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educaţiei a premiat cele mai bune idei şi activităţi derulate în luna aprilie, în cadrul săptămânii “Şcoala altfel”.

Proiectul “Cuza Open” (turneu judeţean de tenis), demarat de Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava, a fost desemnat cea mai bună activitate sportivă din ţară, desfăşurată în perioada 18-22 aprilie.

„Food Revolution Day”, de la Colegiul ”Nicu Gane” Fălticeni, a fost desemnată cea mai bună activitate a domeniului Educaţie pentru sănătate, iar proiectul „e-Şcoala altfel”, aparţinând Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, a fost cea mai bună activitate din domeniul Tehnic, din săptămâna „Şcoala altfel”.

Desemnarea câştigătorilor fiecărei secţiuni s-a făcut ţinându-se cont de voturile exprimate on-line pe o platformă creată de Ministerul Educaţiei şi de votul comisiei ministerului.

 

„Cuza Open”, de patru ori câştigător

Turneul „Cuza Open” a fost desemnat, pentru al patrulea an consecutiv, cea mai bună activitate sportivă desfăşurată în săptămâna „Şcoala altfel”, adunând 376 de voturi online.

Concursul judeţean de tenis de câmp ”Cupa Open”, ediţia a VI-a, se adresează elevilor din judeţul Suceava cu vârste cuprinse între 14-19 ani, fete şi băieţi. Potrivit organizatorilor, scopul proiectului este de a dezvolta motivaţia pentru practicarea tenisului de câmp şi promovarea unui mod de viaţă sănătos în rândul elevilor, prin valorificarea potenţialului individual şi a educaţiei pentru sănătate. Competiţia propriu-zisă s-a desfăşurat în sala de sport a Complexului Sportiv Unirea şi sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Miron Costin” Suceava.

 

„Food Revolution Day”, la „Nicu Gane”

„Food Revolution Day” a avut scopul de a evidenţia importanţa unei alimentaţii sănătoase. Proiectul a cuprins patru etape: prezentarea „Revoluţia în alimentaţie şi sănătate”, urmată de vizionarea filmului „Jamie Oliver's TED Prize wish: Teach every child about food” şi de o sesiune Q&A (întrebări şi răspunsuri), un atelier în care o parte din elevii prezenţi au preparat diverse specialităţi pentru micul dejun, din alimente sănătoase şi mult aşteptatul moment al degustării, la care au fost invitaţi toţi elevii şi profesorii prezenţi.

 

„e-Şcoala altfel”, la Colegiul “Mihai Băcescu”

Proiectul „e-Şcoala altfel”, demarat de Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, a fost desemnat, pentru al doilea an la rând, cea mai de succes activitate din domeniul tehnic, adunând 1.693 de voturi online.

Comunitatea Moodle România a invitat cadrele didactice şi elevii din învăţământul preuniversitar să participe, în săptămâna 18-22 aprilie 2016, la activităţi extracurriculare şi extraşcolare interesante, în cadrul proiectului „e-Şcoala altfel”, aflat la a III-a ediţie. În această perioadă, elevii de gimnaziu şi cei de liceu de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni au încărcat pe platformă prezentări, planşe, afişe şi documente Word, în vederea participării la concursurile offline propuse în cadrul celor cinci secţiuni: educaţie pentru sănătate, educaţie ecologică, educaţie culturală, educaţie tehnico-ştiinţifică şi educaţie rutieră. Lucrările au fost realizate în echipă sau individual sub îndrumarea profesorilor coordonatori pe secţiuni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei proiecte sucevene, câştigătoare în cursa celor mai reuşite activităţi din „Şcoala altfel”.
 Vizualizări articol: 3489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei proiecte sucevene, câştigătoare în cursa celor mai reuşite activităţi din „Şcoala altfel”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi cu usturoi Iată deliciu rustic de vară, care până acum câțiva ani se putea savura numai în restaurante de lux sau pensiuni de la munte. Între timp s-au schimbat multe și hribii pot fi găsiți lesne proaspeți în piețe pretutindeni... Citeşte