Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iun 2016 - Anul XXI, nr. 133 (6246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la 1 septembrie

Venituri mai mari cu 25% pentru peste 300 de angajaţi din învăţământul sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La concursul pentru acordarea gradațiilor de merit, sesiunea 2016, angajaţii din învăţământul sucevean au depus 459 de dosare, dintre care 329 au fost aprobate.

„325 de dosare au fost admise pentru personalul didactic și didactic auxiliar (312 – personal didactic și 13 – personal didactic auxiliar) şi patru pentru personalul didactic militar”, a menţionat insp. Cezar Anuţei, purtător de cuvânt al Inspectoratul Şcolar Suceava.

Aceştia vor primi un bonus financiar de 25% din salariul de bază, pentru o perioadă de cinci ani, începând cu data de 1 septembrie 2016.

Primesc sporul de 25% din salariul de bază doar acei dascăli care dovedesc implicare în activităţile de la clasă, care au obţinut performanţe deosebite şi distincţii în cadrul competiţiilor şcolare ca urmare a pregătirii elevilor.

Inspectoratul Şcolar Suceava a respins 126 de dosare, dat fiind faptul că acesteanu au întrunit punctajul minim de 70 de puncte sau nu s-au încadrat în numărul de locuri alocate pe discipline/domenii. De asemenea, patru dosare nu au intrat în procesul de evaluare.

„La concursul pentru acordarea gradațiilor de merit sesiunea 2016, în județul Suceava au fost depuse un număr de 37 de contestații, după cum urmează: 17 – învățători, 4 – matematică, 3 – învățământ preprimar, câte două la fizică, învățământ special și limba engleză, câte una la limba franceză, limba română, limba ucraineană, religie, profesor discipline tehnice, profesori din cluburi ale copiilor și informatician inginer de sistem”, a mai specificat Cezar Anuţei.

Evaluarea dosarelor la contestații a înregistrat următoarea statistică: 20 au păstrat același punctaj, 11 dosare au avut punctajul mărit și şase dosare au avut punctajul diminuat.

Potrivit metodologiei, numărul maxim de gradaţii care pot fi acordate se calculează astfel: din numărul stabilit prin aplicarea a 16% din totalul posturilor didactice auxiliare şi a 16% din totalul posturilor didactice existente la nivelul judeţului se scade numărul de gradaţii acordate personalului didactic aflate în plată la 1 septembrie 2016.

Ponderea pe discipline/domenii a gradațiilor de merit acordate este postată pe site-ul IŞJ Suceava, secţiunea Repartizare/pondere gradații de merit 2016. Lista nominală cu candidații admiși/respinși este afișată la sediul IŞJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Venituri mai mari cu 25% pentru peste 300 de angajaţi din învăţământul sucevean.
 Vizualizări articol: 4488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Venituri mai mari cu 25% pentru peste 300 de angajaţi din învăţământul sucevean3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Transparenta ISJ trimis de
( 8 iun 2016, 12:25:04
Ori acest comunicator e vai de capul lui, ori astia de la ISJ mint si cand respira.
Pe site-ul www.isj.sv.edu.ro nu exista nicio sectiune "Repartizare/pondere gradații de merit 2016" De ce? Cred ca e evident. Totdeauna s-au dat gradatiile DOAR pe PILE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei