Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2016 - Anul XXI, nr. 132 (6245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În flagrant

Prinşi în timp ce furau piese dintr-un service auto de la marginea Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au fost sesizaţi duminică dimineaţa, în jurul orei 8.00, că din sediul unui autoservice situat la marginea municipiului Suceava are loc un furt de piese şi componente auto. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat în zona tronsonului 2 al şoselei de centură a oraşului, în spatele unui autoservice, două persoane suspecte. Una dintre acestea, Vasile Ion Cuţitariu, de 41 de ani, din comuna Şcheia, se afla lângă căruţa proprietate, staţionată pe carosabil, iar cea de a doua persoană, Maria Cuţitariu, de 39 de ani, din aceeaşi localitate, căra dinspre autoservice-ul vizat spre căruţă mai multe piese şi componente auto. În urma controlului făcut de poliţişti asupra căruţei, au fost găsite patru cutii de viteze marca VW, o bară de protecţie metalică, două plăci de presiune, telescoape auto, plăcuţe de frână, role întinzătoare, fulii şi etriere, toate aparţinând autoservice-ului din care fuseseră furate. De asemenea, pe câmpul din apropierea service-ului auto au fost găsite abandonate şi alte piese auto, respectiv un alternator, 68 de plăcuţe de frână, 7 fulii, 2 centuri de siguranţă, 6 role întinzătoare, 3 etriere, 3 braţe inferioare, 2 plăci de presiune, un stingător, 20 de bucşe, 4 arcuri şi 20 de flanşe. Aceste lucruri au fost recunoscute de agenţii de pază care au sesizat poliţia ca aparţinând societăţii comerciale şi au fost predate reprezentantului acesteia, urmând a fi calculat prejudiciul creat de cei doi suspecţi. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinşi în timp ce furau piese dintr-un service auto de la marginea Sucevei.
 Vizualizări articol: 4702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinşi în timp ce furau piese dintr-un service auto de la marginea Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei