Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2016 - Anul XXI, nr. 132 (6245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Cu 76,73%, Gheorghe Cătălin Coman a câştigat detaşat funcţia de primar la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorul Gheorghe Cătălin Coman, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Fălticeni, a câştigat detaşat alegerile locale de duminică. Cu 8.967 de voturi (76,73%). Cătălin Coman i-a învins categoric pe următorii clasaţi, candidatul PNL Vasile-Liviu Mihăilă, care a obţinut 973 de voturi (8,33%) şi reprezentantul Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, Gheorghe Aldea, care a primit din partea fălticenenilor 947 de voturi (8,10%). Candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Cătălin Costea, a fost votat de 533 de persoane (4,56%). Pavel Onea (PMP) a reuşit să adune 153 de voturi (1,31%), iar singura femeie care şi-a dorit fotoliul de primar al urbei de pe Şomuz, Nicoleta Ungureanu (PSRO), a obţinut 113 voturi (0,97%).

“Continuăm ceea ce am început în iunie 2012! Fălticeniul se dezvoltă!”, a fost mesajul lui Cătălin Coman după numărătoarea paralelă. Pentru primar au fost 11.686 de voturi valabil exprimate.

Pentru Consiliul Local au fost valabile 11.585 de voturi. 7.910 voturi au fost în favoarea PSD, 1.287 de voturi au fost acordate PNL, 767 de voturi au fost pentru ALDE, 447 de voturi pentru UNPR, 241 pentru PMP şi 179 pentru PSRO. Cei trei independenţi au obţinut: 399 voturi - Ioan Ilişescu, 267 de voturi - Constantin Cârjă şi 88 de voturi - Andrei Lungu.

 

15 consilieri PSD în Consiliul Local Fălticeni

Repartiţia locurilor în Consiliul Local este următoarea: 15 consilieri PSD, doi consilieri PNL şi doi consilieri din partea ALDE.

Componenţa Consiliului Local: PSD - Constantin Bulaicon (58 de ani, inginer), Maria Dulgheriu (54 de ani, educatoare), Gabriel Matei (45 de ani, profesor), Vasile Sburlea (72 de ani, profesor, pensionar), Gheorghe Arteni (59 de ani, inginer, administrator), George-Bogdan Murariu (35 de ani, jurist, gestionar), Ioan-Sergiu Sandu (26 de ani, economist, director executiv), Eugenia-Liliana Cojocaru (57 de ani, medic primar), Laurenţiu-Daniel Tomescu (46 de ani, profesor), Liviu Grigoraş (60 de ani, inginer, pensionar), Luminiţa-Claudia Corbu (31 de ani, economist, profesor), Alexandru Mihoc (23 de ani, economist, manager), Răzvan-Petrică Haidău (25 de ani, tehnician operator tehnică mecanică, reprezentant comercial), Liviu-Daniel Deleanu (48 de ani, profesor), Gabriela-Violeta Chirilă (49 de ani, asistent medical); PNL - Vasile-Liviu Mihăilă (42 de ani, preot, liber profesionist), Olguţa Popa-Ion (52 de ani, profesor); ALDE - Gheorghe Aldea (51 de ani, economist), Ion Asaftei Titianu (55 de ani, ofiţer – pensionar).

Candidatul PNL pentru fotoliul de primar de Fălticeni, Vasile Liviu-Mihăilă, a anunţat că “cei care pierd trebuie să-şi recunoască înfrângerea şi să se dea la o parte. Aşa este normal şi firesc să se întâmple. Aşa cum am promis, demisionez din funcţia de preşedinte PNL şi din cea de viitor consilier local”.

Locul său va fi ocupat în Consiliul Local de Dinu-Dan Fodor (60 de ani, inginer, administrator).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu 76,73%, Gheorghe Cătălin Coman a câştigat detaşat funcţia de primar la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 7028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cu 76,73%, Gheorghe Cătălin Coman a câştigat detaşat funcţia de primar la Fălticeni4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei