Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mai 2016 - Anul XXI, nr. 118 (6231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În plină zi

Doi indivizi i-au pus cuţitul la gât unui taximetrist, în încercarea de a-i fura banii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi i-au pus cuţitul la gât unui taximetrist, în încercarea de a-l tâlhări de banii din încasări. Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, după ce doi indivizi au luat un taxi din staţia de taximetre amplasată în spatele Casei de Cultură din municipiul Suceava.

Un taximetrist i-a văzut, în jurul orei 6.45, pe doi indivizi tineri, unul mai slab, iar celălalt corpolent, ieşind din sala de jocuri Royal de peste drum şi îndreptându-se către maşina lui. Cel mai slab dintre indivizi l-a întrebat cât costă o cursă până în localitatea Poiana. Taximetristul, Dumitru S., un bărbat de 60 de ani din Suceava, cu peste 20 de ani de experienţă în meserie, i-a răspuns că nu poate şti exact şi va da drumul aparatului de înregistrare. Cei doi clienţi au fost de acord, cel slab urcând pe scaunul din dreapta şoferului, iar cel mai solid pe bancheta din spate a maşinii. Maşina a plecat spre Poiana şi la un moment dat, la intrarea în pădurea Adâncata, în zona serpentinelor de la ieşirea din municipiul Suceava, clientul aflat pe bancheta din spate i-a solicitat şoferului să tragă pe dreapta.

Şoferul a oprit maşina după câţiva zeci de metri, moment în care tânărul aflat pe bancheta din spate l-a prins de gât cu mâna stângă, iar cu mâna dreaptă i-a pus acestuia cuţitul în gât, ameninţându-l şi cerându-i să îi dea banii din încasări şi să coboare apoi din autoturism. Taximetristul a reuşit, într-un moment în care cei doi cotrobăiau prin maşină, să coboare şi să fugă, făcându-i semn să oprească şoferului unui autoturism Opel Zafira care circula la acel moment prin zonă. La semnele disperate ale victimei, şoferul Opelului a oprit. În acest timp, speriaţi, cei doi indivizi care căutau banii prin autoturismul taxi au traversat în viteză strada şi au fugit în pădurea din apropiere.

Taximetristul a anunţat de urgenţă poliţia, fiind prelevate probe din interiorul taximetrului şi fiind vizionate imaginile de pe mai multe camere de supraveghere din zona centrală a Sucevei. În urma studierii imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona Casei de Cultură, poliţiştii au reuşit identificarea celor doi autori, cel mai probabil fiind vorba de doi indivizi din comuna Adâncata. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie, iar prinderea lor este acum o chestiune de timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi indivizi i-au pus cuţitul la gât unui taximetrist, în încercarea de a-i fura banii.
 Vizualizări articol: 8549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Doi indivizi i-au pus cuţitul la gât unui taximetrist, în încercarea de a-i fura banii5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei