Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2016 - Anul XXI, nr. 115 (6228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gest

60 de copii din Suceava şi Ilfov, duşi în excursie la Bucureşti de Fundaţia FARA, patronată de Prinţul Charles

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

60 de copii din Suceava şi Ilfov au avut parte la finele săptămânii trecute de o excursie la Bucureşti organizată de Fundaţia FARA pentru a marca 25 de ani de activitate. Copiii au vizitat Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi mallul AFI Palace Cotroceni, unde partenerii de la Librăria Cărtureşti i-au întâmpinat cu dulciuri şi le-au oferit cărţi în dar, iar restaurantul McDonald’s le-a oferit un prânz. Micuţii au mai vizionat un film de animaţie 3D şi au văzut spectacolul “Jack şi vrejul de fasole” la Opera Comică pentru Copii, acolo unde în culise au fost aşteptaţi cu un tort aniversar. La evenimentul de la Opera Comică pentru Copii au participat Ambasadorul Marii Britanii, Excelenţa Sa Paul Brummell, prinţesa Marina Sturdza, Jane Nicholson, fondatoarea şi preşedinta organizaţiei FARA, care se află sub patronajul Prinţului Charles al Marii Britanii, numeroşi susţinători şi prieteni ai fundaţiei. O parte dintre copiii care au participat la excursie sunt incluşi în programul de prevenire a abandonului şcolar al Fundaţiei FARA şi provin din localităţile sucevene Baia şi Bahna Arini, iar o altă parte sunt de la casele „Sf. Nicolae” din Suceava şi „Sf. Gabriel” din Popeşti-Leordeni.

 

Fermă de legume ecologice înfiinţată de Fundaţia FARA lângă Fălticeni

În urmă cu mai bine de 10 de ani Fundaţia FARA a înfiinţat lângă Fălticeni o fermă numită Grădina Familiei, unde se cultivă legume certificate ecologic. Banii câştigaţi din vânzarea acestora reintră în circuitul fundaţiei pentru a acoperi o parte din cheltuielile proiectelor, în timp ce o anumită cantitate din legumele cultivate acolo ajung la cei peste 250 de copii incluşi în programul de prevenire a abandonului şcolar.

Fonduri importante pentru programele din România provin şi de la reţeaua de 50 de magazine FARA Charity Shops din Anglia. În prezent, în programele Fundaţiei FARA sunt incluşi aproape 500 de copii, însă de-a lungul timpului numărul acestora a depăşit 5.000. Mai trebuie spus că Jane Nicholson, fondatoarea şi preşedinta organizaţiei FARA, a primit în noiembrie 2013 distincţia Member of British Empire din partea Prinţului William, duce de Cambridge, în cadrul unei ceremonii la Palatul Buckingham.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60 de copii din Suceava şi Ilfov, duşi în excursie la Bucureşti de Fundaţia FARA, patronată de Prinţul Charles.
 Vizualizări articol: 3115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
60 de copii din Suceava şi Ilfov, duşi în excursie la Bucureşti de Fundaţia FARA, patronată de Prinţul Charles0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prune murate în oţet Dacă aţi cumpărat de la supermarket nişte prune superbe, dar v-a dezamăgit faptul că nu sunt prea coapte şi nu prea au gust, dacă vă întrebaţi cumva dacă se mai poate face ceva cu ele ori ar trebui să renunţaţi la poftă şi la bani în... Citeşte