Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2016 - Anul XXI, nr. 113 (6226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

31 Motor's Pub din Suceava s-a redeschis cu un concert al formaţiei Trooper

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cele mai cunoscute puburi din Suceava, 31 Motor's Pub, preferat în special de cei care ascultă muzică rock, s-a redeschis sâmbătă, 14 mai 2016. Pubul a fost închis la finalul anului trecut, imediat după tragedia din clubul bucureştean Colectiv, pentru efectuarea lucrărilor necesare obţinerii tuturor avizelor şi pentru creşterea siguranţei celor care îi calcă pragul.

La redeschiderea de sâmbătă a 31 Motor's Pub a fost organizat un concert special al celor de la Trooper, una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock din România. Şi pentru că redeschiderea acestui pub a fost aşteptată de foarte multă lume, câteva sute de iubitori de muzică rock au fost prezenţi sâmbătă seara la concertul celor de la Trooper.

Înainte de redeschidere, pe pagina oficială a 31 Motor's Pub a fost postat mesajul: „Au trecut 6 luni şi jumătate de tăcere. În Pub-ul nostru a fost linişte totală. Din seara asta repornim activitatea şi, implicit, concertele. Nu aveţi idee câte scenarii am avut, cu care concert să începem, că va fi la sfârşit de februarie sau în martie, chiar înainte de vacanţă sau de 1 Mai. Nu a fost să fie până astăzi. Cei de la Trooper revin în Suceava după ceva timp şi suntem bucuroşi să-i găzduim. Vom permite accesul în locaţie în limita locurilor acceptate de ISU, adică 190. Suntem şi noi curioşi să vedem câţi ne vom strânge, pentru că feedback-ul vostru a fost uluitor! Pur şi simplu ne-a copleşit! Mulțumiri!”

După concertul de la Suceava, şi cei de la Trooper s-au declarat mai mult decât încântaţi de publicul care a venit la concertul din 31 Motor's Pub, transmiţându-le fanilor următorul mesaj: „Prieteni din Suceava, vă mulţumim!!! În 31 Motor's Pub a fost DELIR!!! Ne revedem curând.”

Următorul concert va fi organizat pe 20 mai a.c., când în 31 Motor's Pub vor veni să cânte clujenii de la Luna Amară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 31 Motor's Pub din Suceava s-a redeschis cu un concert al formaţiei Trooper.
 Vizualizări articol: 3556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31 Motor's Pub din Suceava s-a redeschis cu un concert al formaţiei Trooper0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei