Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mai 2016 - Anul XXI, nr. 112 (6225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Până duminică

La Fălticeni are loc Festivalul Tradiţional al Meşteşugarilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Fălticeni găzduieşte la finalul acestei săptămâni Festivalul Tradiţional al Meşteşugarilor, eveniment organizat de SC Viobeti Conimpex SRL Bucureşti. Festivalul a început de ieri şi se va termina duminică.

Organizarea evenimentului şi calitatea de partener a municipiului Fălticeni a fost aprobată de Consiliul Local Fălticeni. Finanţarea manifestărilor pe durata celor trei zile ale evenimentului revine exclusiv firmei partenere.

„Includerea municipiului Fălticeni în circuitul naţional al Festivalului Tradiţional al Meşteşugarilor a fost discutată cu firma bucureşteană încă din luna martie, la solicitarea acesteia. Propunerea avansată de această firmă, cu experienţă în organizarea unor evenimente de amploare în România, a fost de la început una avantajoasă pentru administraţia locală, în sensul că singura obligaţie care ne revine este aceea de a asigura utilităţile şi salubrizarea pe durata desfăşurării manifestărilor. De la bugetul local nu cheltuim nici un leu pentru plata artiştilor invitaţi la Fălticeni, această obligaţie fiind asumată de firma parteneră. Data rezervată evenimentului de la Fălticeni a fost propusă de organizator, având în vedere programarea şi în alte localităţi din România”, a declarat primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, care a mai adăugat că „ne bucură faptul că în ultimii ani Fălticeniul a fost şi continuă să fie în atenţia organizatorilor de spectacole din România, iar fălticenenii pot să vadă la ei acasă artişti pe care, în alte situaţii, nu ne permitem să-i ofertăm cheltuind bani publici”.

Pe parcursul festivalului, în Piaţa Nada Florilor din Fălticeni vor concerta artişti importanţi cum ar fi Margareta Clipa, Laura Lavric, Ion Paladi, Laura Haidău, Lorenna, Alexandru Recolciuc, trupele Sarmalele Reci, ABB Band, Jull.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Fălticeni are loc Festivalul Tradiţional al Meşteşugarilor.
 Vizualizări articol: 3328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Fălticeni are loc Festivalul Tradiţional al Meşteşugarilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei