Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2016 - Anul XXI, nr. 107 (6220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Cooperare

Vizita poliţiştilor americani la Poliţia de Frontieră Suceava s-a încheiat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Delegaţia poliţiştilor americani de la SLEDG (Grupul de Aplicare a Legii de Dezvoltare Strategică - Statele Unite ale Americii), care a efectuat o vizită de informare şi schimb de experienţă la structurile Poliţiei de Frontieră Suceava, a părăsit România. Conform celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, vizita delegaţiei din SUA a avut ca scop cunoaşterea autorităţii de frontieră române, cadrul normativ aplicabil, structura organizatorică şi activităţile desfăşurate la frontiera de nord a României, şi în acelaşi timp promovarea schimbului de experienţă profesională şi generarea ulterioară a unei legături interinstituţionale.

Poliţiştii americani au vizitat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Sectorul Poliţiei de Frontieră Sarasău, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus şi Punctul de Trecere a Frontierei Siret. Detectivii americani au mai vizitat şi o serie de obiective istorice şi mănăstiri din Bucovina şi Maramureş şi s-au întrecut cu poliţiştii de frontieră români în cadrul unui microconcurs de tir care a avut loc la Complexul de Tir Sportiv Solca. 

 

Din delegaţie a făcut parte şi Traian Breabăn, detectiv american originar din Marginea

Unul dintre membrii delegaţiei, Traian Breabăn, detectiv american originar din comuna Marginea, a mărturisit: „Pentru că m-am născut în Bucovina, pentru că colegii mei care erau foarte curioşi să vadă graniţa româno-ucraineană şi modul cum lucrează poliţia de frontieră română şi pentru că mă leagă o relaţie de prietenie cu poliţiştii de frontieră suceveni, am decis ca vizita noastră în România să fie la Poliţia de Frontieră”. Delegaţia americană care a vizitat Poliţia de Frontieră a fost formată din cinci membri, Donald Prichard, sergent President al SLEDG, Tommy Sanchez, şeful Poliţiei oraşului Hollywood, Andrew Dunbar, căpitan, Broward Sheriff Office, Joshua Willis, detectiv Broward Sheriff Office, şi Traian Breabăn, detectiv de Investigaţii Criminale în Broward County.

Pe tot parcursul vizitei, delegaţia americană a fost însoţităcomisarul-şef de poliţie Cezar Ciorteanu, şeful Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava. Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că rezultatul vizitei, care s-a desfăşurat pe parcursul unei săptămâni, a fost cel scontat şi a fost apreciat de ambele părţi ca fiind o reuşită, creându-se astfel o legătură interinstituţională care să genereze şi pe viitor astfel de activităţi la frontiera de nord a României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vizita poliţiştilor americani la Poliţia de Frontieră Suceava s-a încheiat.
 Vizualizări articol: 3880 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vizita poliţiştilor americani la Poliţia de Frontieră Suceava s-a încheiat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei