Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2016 - Anul XXI, nr. 107 (6220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Promovarea egalităţii şanselor

Concursul de fotbal mixt ,,Cupa Victoriei” pentru elevi cu deficienţe de auz, ediţia a II-a, la Bivolărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 5-8 mai, Liceul Tehnologic Special (LTS) Bivolărie, din localitatea Vicovu de Sus, a organizat, în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, ediţia a II-a a Concursului Naţional de Fotbal Mixt ,,Cupa Victoriei” pentru elevi cu deficienţe de auz din ciclul gimnazial, singura competiţie de acest fel din ţară. Concursul s-a desfăşurat sub deviza ,,Diferiţi, dar totuşi egali!”, promovând egalitatea socială între sexe, precum şi între persoanele cu deficienţe de auz şi restul societăţii, fairplay-ul şi competitivitatea.

Festivitatea de deschidere a avut loc în prezenţa autorităţilor locale, judeţene, elevi şi profesori de la şapte şcoli din ţară, din Buzău, Craiova, Iaşi, Cluj, Sibiu, Bucureşti şi Bivolărie, care pregătesc pentru viaţă copii cu deficienţe de auz. Aceştia au salutat prezenţa în rândul lor a lui Alexandru Rădulescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a lui Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, a prof. Ionel Dumistrăcel, inspector şcolar pentru învăţământul special, a lui Ioan Boicu, inspector de educaţie fizică şi sport, a lui Petru Cornea, viceprimarul oraşului Vicovu de Sus, a lui Ionică Tarău, reprezentant al Consiliului Naţional al Persoanelor cu Dizabilităţi, şi a sponsorilor Selgros Suceava, SC AutoViv Vicovu de Sus, Marelbo - Vicovu de Sus, a reprezentantului poliţiei locale, agentul Liviu Breabăn, care au urat mult succes echipelor participante şi ca cei mai buni să câştige.

Directorul instituţiei şcolare LTS Bivolărie, prof. Cornel Zubaş, şi directorul adjunct, prof. Lăcrămioara Bruja-Şorodoc, au declarat oficial deschiderea acestui concurs. Vremea a ţinut cu participanţii, reprizele de fotbal fiind programate între ,,reprizele de ploaie”. La finalul celor două zile de concurs s-au acordat premii speciale, cum ar fi: ,,Cel mai bun jucător”: Lucian Andrieş de la Liceul Tehnologic Special ,,Vasile Pavelcu” Iaşi; ,,Cel mai bun portar”: Daniel Baidac de la Şcoala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile” Craiova; ,,Golgheter”: Ştefan Maxim de la LTS Bivolărie; Diplomă pentru fairplay”: Şcoala Gimnazială ,,Kozmutza Flora” din Cluj-Napoca. Clasamentul final a fost următorul: Locul I – LTS Bivolărie; Locul II - Şcoala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile” Craiova; Locul III - LTS ,,Sf. Pavelcu” Iaşi; Locul IV - Şcoala Gimnazială Specială ,,Sf. Maria” Bucureşti. Câştigătorii au fost răsplătiţi cu premii în bani, iar toţi participanţii au primit tricouri şi alte obiecte oferite de sponsorii concursului. Directorul instituţiei şcolare LTS Bivolărie, prof. Cornel Zubaş, a concluzionat, la finalul competiţiei, că această întâlnire a demonstrat încă o dată abilitatea celor fără auz şi fără comunicare verbală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de fotbal mixt ,,Cupa Victoriei” pentru elevi cu deficienţe de auz, ediţia a II-a, la Bivolărie.
 Vizualizări articol: 2656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de fotbal mixt ,,Cupa Victoriei” pentru elevi cu deficienţe de auz, ediţia a II-a, la Bivolărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei