Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2016 - Anul XXI, nr. 100 (6213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cooperare

Delegaţie de poliţişti americani în vizită la Poliţia de Frontieră Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie de poliţişti americani, de la Grupul de Aplicare a Legii de Dezvoltare Strategică (SLEDG), vizitează, începând de ieri, Poliţia de Frontieră Suceava. Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a declarat: „Vizita delegaţiei americane, din care face parte şi detectivul Traian Breabăn, originar din comuna Marginea, are ca scop cunoaşterea autorităţii de frontieră române, activitatea şi principalele linii de muncă la frontiera de nord a României, promovarea schimbului de experienţă profesională şi generarea ulterioară a unei legături interinstituţionale”.

Delegaţia americană este formată din Donald Prichard - sergent President al SLEDG, Tommy Sanchez - şeful poliţiei din Hollywood, Andrew Dunbar -căpitan Broward Sheriff Office, Joshua Willis - detectiv Broward Sheriff Office şi Traian Breabăn - detectiv Investigaţii Criminale Broward County.

Programul pregătit pentru poliţiştii americani cuprinde, pe parcursul unei săptămâni, vizite la structurile Poliţiei de Frontieră Suceava şi Maramureş. După briefingul organizat ieri la sosirea delegaţiei, detectivul Traian Breabăn a precizat: „Pentru că m-am născut în Bucovina, pentru că mulţi din colegii mei erau foarte curioşi să vadă graniţa româno-ucraineană şi modul cum lucrează Poliţia de Frontieră Română şi pentru că mă leagă o relaţie de prietenie cu poliţiştii de frontieră suceveni, am decis să vizităm Poliţia de Frontieră Suceava. Sunt bucuros că sunt acasă, că îmi voi întâlni vechi prieteni şi că colegii mei vor avea ocazia să afle mai multe despre România”.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delegaţie de poliţişti americani în vizită la Poliţia de Frontieră Suceava.
 Vizualizări articol: 4088 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Delegaţie de poliţişti americani în vizită la Poliţia de Frontieră Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gogoși pufoase (de post) La fel de bune ca și gogoșile obișnuite, dar mai pufoase și mai digeste… Necesită cam 2 ore pentru preparare, dar efortul depus va fi pe deplin recompensat.Avem nevoie de:500 g faină, 250 ml apă călduţă, 75 ml ulei, 25 g drojdie proaspătă,... Citeşte