Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 apr 2016 - Anul XXI, nr. 98 (6211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concursuri

Premiul I pentru o elevă de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, la Olimpiada Naţională de Spaniolă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Miruna Andreea Cornaschi, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, a obţinut premiul I la Olimpiada Naţională de Limba Spaniolă. Concursul a avut loc la Piatra Neamţ, în perioada 18-22 aprilie 2016, judeţul Suceava fiind reprezentat de patru elevi.

Totodată, eleva Sabina Roberta Hopulele, elevă în clasa a X-a la acelaşi colegiu, a obţinut premiul al II-lea, iar Mihaela Diaconescu, din clasa a XII-a, la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava, a primit menţiune.

De asemenea, la Olimpiada de Limba Franceză s-au obţinut următoarele rezultate: două menţiuni (Alina Ştefania Doboş - Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava şi Maria Simota - Colegiul Naţional ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi), patru menţiuni speciale (Armand Viorel Ilaş - Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, Denisa Ştefania Luca - Şcoala Gimnazială ”Aurelian Stanciu” Salcea, Larisa Lupu - Colegiul Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni şi Ruxandra Demetra Neculau - Colegiul Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni).

Din Comisia Centrală a Olimpiadei de Limbi Romanice de la Piatra Neamţ, secţiunea limba franceză, a făcut parte, ca membru evaluator, prof. dr. Constantin Tiron, inspector şcolar pentru limbi moderne la Inspectoratul Şcolar Suceava.

 

Menţiune la Olimpiada de Limba Engleză

Totodată, în perioada 18-22 aprilie, la Tg. Jiu a avut loc etapa naţională a Olimpiadei de Limba Engleză, judeţul Suceava fiind reprezentat de patru elevi. Dintre aceştia, Elisa Maria Sălăgean, din clasa a X-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava, a obţinut menţiune.

Din Comisia Centrală a Olimpiadei de Limba Engleză de la Tg. Jiu a făcut parte, ca membru evaluator, prof. Tinela Corina Nastasi, de la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Suceava.

 

Premiul I la Olimpiada de Limba Rusă

La Olimpiada de Limba Rusă Modernă, desfăşurată în perioada 17-20 aprilie, la Slobozia, lotul judeţean a fost format din opt elevi, şase dintre aceştia ocupând locuri importante pe podium.

Rezultatele sunt următoarele: un premiu I (Irina Iurco - Colegiul Naţional de Informatică ”Spiru Haret” Suceava), trei premii II (Irina Toma - Colegiul Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni, Alexandrina Bordieru - Colegiul Naţional de Informatică ”Spiru Haret” Suceava şi Lidia Chiricoi - Colegiul Naţional de Informatică ”Spiru Haret” Suceava), un premiu III (Vladimir Fedoruk - Colegiul Naţional de Informatică ”Spiru Haret” Suceava) şi o menţiune (Daniela Negru - Colegiul Tehnic ”Laţcu Vodă” Siret).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiul I pentru o elevă de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, la Olimpiada Naţională de Spaniolă.
 Vizualizări articol: 1749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premiul I pentru o elevă de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, la Olimpiada Naţională de Spaniolă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel din soia texturată (de post) Înlocuiește cu succes un șnițel din piept de pui. Chiar cu atât succes, încât uneori se confundă cu ușurință. Este ușor de pregătit și nu necesită abilități deosebite pentru o reușită totală.Avem nevoie de:12 bucăți plate de... Citeşte