Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 apr 2016 - Anul XXI, nr. 93 (6206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Țigări de peste 16.000 de euro şi un Mercedes ML, capturate după o urmărire de 10 km

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă şi un autoturism de lux capturate, cât şi reţinerea unui suspect, este bilanţul unei acţiuni desfăşurate de lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina. Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că luni, 18 aprilie, în jurul orei 06.00, un echipaj de la SPF Brodina a depistat în trafic, pe raza localităţii Paltin, un autoturism Mercedes ML înmatriculat în Austria, despre care existau date că ar fi transportat ţigări de contrabandă. La semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, condiţii în care lucrătorii de la graniţă au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare, însă şoferul şi-a continuat deplasarea în viteză. După aproximativ 10 km, autoturismul a fost descoperit după ce fusese abandonat lângă o locuinţă de pe raza localităţii Lupcina. Imediat au fost luate măsuri de cercetare şi supraveghere a zonei, iar poliţiştii de frontieră au observat un autoturism de teren marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie, implicat în activitatea de contrabandă, în timp ce se deplasa către maşina abandonată. Oamenii legii au oprit pentru control autoturismul suspect şi l-au identificat pe şofer, cetăţeanul român Vasile C., de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. În continuarea cercetărilor, s-a constatat că maşina abandonată era încărcată cu ţigări, fapt pentru care a fost condusă la sediul poliţiei de frontieră, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 7.500 de pachete ţigări marca Marble, de provenienţă ucraineană. Țigările, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul evaluat la 24.000 de lei a fost indisponibilizat la SPF Brodina, iar Vasile C. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de peste 16.000 de euro şi un Mercedes ML, capturate după o urmărire de 10 km.
 Vizualizări articol: 4758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Țigări de peste 16.000 de euro şi un Mercedes ML, capturate după o urmărire de 10 km5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei