Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 apr 2016 - Anul XXI, nr. 93 (6206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare şi implicare

„Săptămâna de foc” a campaniei de curăţenie de primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană se apropie de finalul campaniei de curăţenie de primăvară - „Toţi pentru curăţenia oraşului”, în care, pe lângă echipele de salubrizare care acţionează după un grafic stabilit, sunt implicate şi asociaţiile de proprietari, iar mai nou, şi zeci de unităţi şcolare, care şi-au anunţat disponibilitatea de a veni cu grupe de zeci sau chiar sute de voluntari.

„Am intrat în săptămâna de foc a campaniei de curăţenie, în care avem echipe cu care revenim în anumite zone unde s-a acţionat la începutul campaniei sau acolo unde avem sesizări că ar fi ceva probleme. Avem o echipă care a lucrat luni în zona Colegiului <Dimitrie Cantemir>, marţi la asociaţiile 12, 18, 19, miercuri va lucra în zona asociaţiilor 24, 25, 26, joi în zona asociaţiilor 1 Parc şi nr. 3, iar vineri la asociaţiile 22 Obor şi 10. Echipa doi a acţionat luni şi marţi în zona asociaţiilor 17, 21 George Enescu, iar de miercuri la asociaţiile 10, 22 şi A5, joi la T3 Armenească şi vineri la asociaţiile Centru, Petru Rareş, Naţional. În Săptămâna Mare ne vom concentra eforturile pe acţiuni în zona unităţilor de cult, a zonelor de agrement şi în parcuri” a spus viceprimarul Lucian Harşovschi, care gestionează activitatea de salubrizare a municipiului reşedinţă de judeţ.

Conducerea municipalităţii sucevene a apreciat implicarea asociaţiilor de proprietari în campania de curăţenie, fiind făcută deja o evaluare preliminară, în vederea stabilirii câştigătorilor premiilor de 50.000 de lei oferite în cadrul concursului „Toţi pentru curăţenia oraşului”.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a apreciat şi implicarea în campania de curăţenie a 22 de unităţi şcolare, care, pe parcursul întregii săptămâni, participă cu cel puţin câteva zeci de elevi, iar unele chiar şi cu 500, la diverse acţiuni de curăţenie, în special în zona de care aparţin. O parte din voluntari vor acţiona şi în alte zone, precum malurile râului Suceava sau în parcul Şipote, zone care nu sunt în administrarea municipalităţii, dar care necesită să fie ecologizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Săptămâna de foc” a campaniei de curăţenie de primăvară.
 Vizualizări articol: 2047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Săptămâna de foc” a campaniei de curăţenie de primăvară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei