Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2016 - Anul XXI, nr. 91 (6204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Percheziţii cu surprize

Poliţiştii căutau un telefon furat şi au găsit ţigări de contrabandă şi un pistol cu bile de cauciuc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O percheziţie pe care poliţiştii din Vicovu de Sus au efectuat-o la locuinţa unui individ suspectat de comiterea unui furt s-a lăsat cu descoperiri surprinzătoare. După cercetări amănunţite oamenii legii au ajuns la concluzia că principalul suspect al unui furt comis pe 28 februarie 2016, în urma căruia o femeie a rămas fără un telefon mobil marca Samsung Galaxy S5, este un anume Gavril Victor Plămadă, de 34 de ani, din Vicovu de Sus.

În baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Rădăuţi, poliţiştii au descins la locuinţa suspectului în cursul zilei de sâmbătă, 16 aprilie.

Pe lângă telefonul căutat, poliţiştii au mai găsit 140 de pachete de ţigări de contrabandă mărcile Viceroy, Marble, Fest, Ashima şi Rothmans, în valoare de 1.400 de lei, suma de 22.000 de lei, suma de 100 de euro, mai multe lanterne, stații de emise-recepție, telefoane mobile, cartele SIM de Ucraina și diferite înscrisuri.

„Totodată a fost identificat un pistol cu bile de cauciuc marca Kral Atmaca, calibrul 9 mm, prevăzut cu încărcător și 5 cartușe cu bile de cauciuc, deținute ilegal, care au fost ridicate în vederea cercetărilor. De asemenea, au fost identificate în două anexe ale locuinței două autoturisme de teren marca Mitsubishi Shogun care au fost ridicate în vederea confiscării. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în privința deținerii ilegale a unei arme neletale ce necesită autorizare și s-a luat legătura cu Serviciul Arme Explozivi Substanţe Periculoase, urmând ca la finalul cercetărilor cauza penală să fie înaintată acestui serviciu împreună cu arma respectivă”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

După audierile de sâmbătă, Gavril Victor Plămadă a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar ieri a fost dus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii căutau un telefon furat şi au găsit ţigări de contrabandă şi un pistol cu bile de cauciuc.
 Vizualizări articol: 3767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţiştii căutau un telefon furat şi au găsit ţigări de contrabandă şi un pistol cu bile de cauciuc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crema de lămâie la pahar (de post) Dintre toate preparatele de post, cele mai dificil de făcut par deserturile. Cu un pic de imaginație însă, putem realiza deserturi de post care să fie deopotrivă delicioase, aspectuoase și deloc costisitoare. Un astfel de exemplu este crema de... Citeşte